In de media

Ik vind het hartstikke leuk om te vertellen over schoenen, tassen en natuurlijk mijn eigen collectie. En geloof me, ik kan uren over mijn favoriete onderwerp praten. Hieronder lees je een aantal items van de afgelopen tijd.

Meer weten of contact? Je kan me altijd mailen op hello@thebaghoarder.com.

Westbroek! RTV Utrecht

8 november 2016 | Henk Westbroek komt langs omdat hij meer wil weten over tassen. Waarom vind ik tassen zo bijzonder? En waarom kies ik juist voor dure designertassen? Vanaf 9:40.

VROUW magazine (Telegraaf Media)

11 oktober 2016 | In dit interview vertel ik waarom ik tassen koop en wat ik er voor moet laten om mijn hobby te kunnen onderhouden.

Radio 1

1 november 2015 | Reportage over beleggen in bijzondere items. Ik vertel over de voordelen van beleggen in luxe tassen van Chanel en Hermès. Vanaf 1:59.

Modemuze

TBH interview modemuze

18 mei 2015 | Interview als deel van een serie over verzamelaars van mode.

RTL nieuws

31 januari 2015 | Item over 60 jaar Chanel 2.55 en de iconische Chanel tas. Ik vertel naast hoofdredactrice van de Elle (Hilmar Mulder) en directeur van het Tassenmuseum in Amsterdam (Sigrid Ivo) over de aantrekkingskracht van deze das.

Lees mijn blogpost over mijn tas en 60 jaar Chanel 2.55.