Celebrity Style, Tassen

Lady Gaga draagt de eerste nieuwe tas van Hedi Slimane voor Céline

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op


Breaking news! Lady Gaga had vandaag dé primeur in modeland. Ze liet op Instagram de állereerste tas van Hedi Slimane voor Céline zien. Tot nu toe was er nog niks uitgelekt van de nieuwe Céline collectie. Maar de eerste tas van de nieuwe ontwerper van Céline is zwart, strak van vorm maar ook minimalistisch. Klinkt wel als Céline he?

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op


Tassen zijn het bijna het allerbelangrijkste voor een merk. Ze verkopen misschien niet veel kleding, maar tassen en accessoires verkopen ze wél in grote aantallen. Geen wonder dat het eerste item van de nieuwe versie van Céline een tas is. En als die tas aan de arm van Lady Gaga hangt, weet je zeker dat je alle aandacht trekt.

Hedi Slimane gaat het helemaal anders doen bij Céline. Alle winkels worden verbouwd, er komt een mannencollectie en misschien komt er wel een cosmeticalijn. Wat er precies gaat gebeuren en wát de nieuwe look and feel van Céline gaat worden, weten we nog niet. Maar na het zien van deze tas ben ik reuze benieuwd.

De tas vind ik nog geen showstopper. Ja het is een mooie tas, maar bijzonder? Meh, nog niet echt. Ik ben benieuwd naar de rest!

Vorige post Volgende post

Lees ook