Kleine lederwaren, Tassen

Loewe Animals collectie

Een bericht gedeeld door LOEWE (@loewe) op

De Loewe Animals collectie is wat mij betreft écht de schattigste collectie kleine tassen en lederwaren ever. Wat je lievelingsdier ook is, er zit altijd wel een schatje tussen. Van konijnen tot olifanten, panda’s en muizen. Mijn favoriet is de olifant.

Chanel broche Loewe ElephantMijn Loewe olifant coin purse

Loewe Animals

De dieren zijn niet nieuw. Sterker nog er zijn nog meer dieren geweest in het verleden. Het schijnt zo te zijn dat de dieren werden gevouwen van stukjes overgebleven leer in het atelier. Ze waren zo leuk dat ze ook echt in productie zijn genomen.

In vorige collecties zaten meer dieren. Bijvoorbeeld een groene kikker en ik zag zelfs een paarse miereneter. Dat zijn niet per se de meest schattige dieren dus ik ben blij dat je nu kunt kiezen uit de olifant, konijn, panda en muis.

Mijn roze olifant

Ik heb zelf de roze olifant coin purse. Om heel eerlijk te zijn gebruik ik ‘m heel af en toe en meer als bag charm. Ze zijn best wel klein en het is een tikje onhandig om muntjes uit de olifant te vissen. Zeker als je in de rij voor de kassa staat. Maar als super schattige bag charm doet ie het prima!

Loewe animals Panda bagPanda tas 990 euroLoewe animals elephant bag stone blueOlifant tas 990 euroLoewe animals elephant coin purse yellowOlifant coin purse met sleutelhanger 320 euro Loewe animals elephant coin purse redOlifant coin purse 320 euro
Loewe animals bunny bag shearlingKonijn tas 1200 euro Loewe animals bunny coin purse whiteKonijn coin purse 320 euro Loewe animals mouse coin purse pink suedeMuis coin purse met sleutelhanger 320 euro Loewe animals mouse coin purse blackMuis coin purse met sleutelhanger 320 euro

Shop de Loewe animals via Loewe.com. De Bijenkorf verkoopt Loewe in Amsterdam en Utrecht.

Vorige post Volgende post

Lees ook