Schoenen

Louis Vuitton Archlight sneakers

Louis Vuitton Archlight sneakers

De ugly sneaker trend is iets waar je van houdt of niet. Elk merk heeft dit seizoen een oversized, futuristisch of retro model. Of een combinatie van deze drie elementen. In de lente/zomer 2018 collectie van Louis Vuitton zitten deze Archlight sneakers.

De Archlight sneakers zijn futuristisch sportief. Met een hele dikke zool. Ze voldoen dus op alle punten aan de ugly sneaker trend. En in vergelijking met de Balenciaga Triple S sneakers ogen deze een stuk moderner. Toch liet Nicholas Ghesquière zich voor deze collectie inspireren door het verleden en een klein beetje door het heden.

De Louis Vuitton show werd gehouden in het Louvre in Parijs. En wat heb je daar? Veel oude kunst maar ook vooral véél toeristen. De doorsnee (Amerikaanse) toerist loopt op lelijke sneakers. In de wereld van Louis Vuitton zijn dat dit seizoen deze Archlight sneakers.

Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. En heel leuk detail: het lipje op de hiel van de sneaker is het klassieke Toile Monogram.

Louis Vuitton Archlight sneakers Louis Vuitton Archlight sneakers Louis Vuitton Archlight sneakersShop de Louis Vuitton Archlight sneakers voor 850 euro via Louis Vuitton.

Vorige post Volgende post

Lees ook