Tassen

Louis Vuitton Cruise 2017 collectie

Louis Vuitton Cruise 2017 looks

Voor de Louis Vuitton Cruise 2017 collectie vloog Nicholas Ghesquière (plus alle modellen en 514(!) genodigden) de halve wereld over. Hij showde de nieuwste Louis Vuitton collectie in Rio de Janeiro. In het futuristische Niterói museum voor hedendaagse kunst ontworpen door Oscar Niemeyer. Uitkijkend op een baai en met ondergaande zon was dit de perfecte setting voor een moderne en verrassend sportieve collectie. En een primeur: sommige tassen zijn nu al te koop!

Louis Vuitton Cruise 2017 looks

Rio de Janeiro is niet voor niets de locatie voor deze show geweest. Later dit jaar vinden de Olympische Spelen plaats in Brazilië en dat moet denk ik wel deels de inspiratie zijn geweest voor deze derde cruise collectie van Ghesquière. Die futuristisch (de locatie) maar ook opvallend sportief was. Vooral qua materiaal (scuba- en parachutestof) en prints (check de wit groene tas hieronder).

De tassen

Ghesquière showde ontzettend veel tassen. Duh! Het is Louis Vuitton natuurlijk. Van de Twist en de good old Speedy tot de Petite Malle in een nieuw jasje. En ook een paar nieuwe tassen zoals de Pliage en een boombox versie van de Petite Malle. Die is natuurlijk véél groter dan de Petite Malle en er zit bluetooth in dus je kunt echt muziek luisteren. Die zullen we binnenkort ongetwijfeld terugzien op Instagram. #LVBoombox?!

Louis Vuitton Cruise 2017 bagsSpeedy en Petite Malle tassen in de nieuwe kleurencombinaties voor de Cruise 2017 collectieLouis Vuitton Cruise 2017 Twist MMTwist MM 2750 euroLouis Vuitton Cruise 2017 City Steamer pmCity Steamer PM 2700 euro

Louis Vuitton Cruise 2017 Petite Malle cuir épi bluePetite Malle in Epi 3900 euroLouis Vuitton Cruise 2017 Petite Malle cuir épi orangePetite Malle in Epi 3900 euroLouis Vuitton Cruise 2017 Twist MM cuir épi blueTwist MM in Epi 2850 euroLouis Vuitton Cruise 2017 Twist MM épi orangeTwist MM in Epi 2850 euro

Een paar tassen uit deze collectie zijn nu al te koop via LouisVuitton.com. De rest van de collectie ligt na de zomer in de boetieks. Houd daarvoor de website in de gaten. Of breng een bezoekje aan de boetiek in de P.C. Hooftstraat of de Bijenkorf in Amsterdam.

Vorige post Volgende post

Lees ook