Tassen

Louis Vuitton fall/winter 2018 collectie

Louis Vuitton Fall Winter 2018 looks

Louis Vuitton heeft misschien de mooiste locatie voor hun FW18 show. Het leek alsof een ruimteschip in het Louvre was geland. En uit dat ruimteschip kwamen modellen met looks half uit deze tijd en half uit de ruimte. En de tassen? Een hoop nieuwe modellen! Kijk maar mee.


Bekijk de show

Bij Louis Vuitton is er altijd een groot verschil tussen de tassen die je in de winkel ziet en de tassen die je in de shows ziet. Om eerlijk te zijn vind ik de tassen uit de shows mooier. Die in de winkel zijn toch wel de standaard tassen met monogram. Zo zie je in deze collectie eigenlijk alleen de Petite Malle en Twist die een make-over hebben gehad. Twee tassen die niet de populairste Louis Vuitton tassen zijn.

Daarnaast zijn er nog een paar nieuwe tassen. Een kleiner tasje met schakelketting, tassen met een grote metalen sluiting (zoals de Céline Clasp) en een grote reistas met een print van een moederbord (van een computer). Waar zagen we dat eerder? Bij de Chanel collectie van vorig jaar (met die robot!).

Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags Louis Vuitton Fall Winter 2018 bags

Bekijk de hele collectie bij Louis Vuitton. Deze collectie ligt rond de zomer in de winkels.

Vorige post Volgende post

Lees ook