Schoenen

New in: Adidas Falcon sneakers

Het is een beetje stil op mijn blog (sorry!), maar het is níet stil in mijn schoenenkast. Ik heb de laatste drie maanden wel 10 (!) paar nieuwe schoenen (oeps…). Een van mijn favoriete aankopen zijn deze Adidas Falcon sneakers. Comfy, betaalbaar en heerlijk ugly.

Adidas Falcon sneakers bij de Bijenkorf

Designerschoenen zijn mooi en leuk, maar ik ben toch altijd wel een beetje extra voorzichtig met een duur paar. Ik zoek ieder seizoen een paar goedkopere sneakers van Adidas of Nike.

Ik hoef niet bang te zijn dat ik ze verpest in het gure herfstweer in Nederland. Eerdere favorieten waren bijvoorbeeld de Adidas Stan Smith sneakers.

Ugly dad sneakers

Dit jaar ontkom ik ook niet aan de ugly dad sneakertrend. Ze doen een beetje denken aan de Balenciaga Triple S sneakers. Maar dan niet zó oversized, veel minder zwaar (je loopt op wolkjes!) en voor een fractie van de prijs. Win, win win dus.

Ik draag ze nu een week of twee en dit zijn echt een van de lekkerste sneakers ooit. Fijne dikke maar zachte zool en de schoenen zijn echt heel licht. Aanradertje hoor!

Shop de Adidas Falcon sneakers via Adidas of de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook