Tassen, TBH Favorites

New in: Céline coin tas in vermillion

Céline Coin vermillion redDat ik een grote liefde heb voor Céline is niets nieuws en dit mooie Franse merk is ook het hart van mijn collectie. Ik kan er niet genoeg van hebben! Vorige week kocht ik mijn laatste aanwinst, de Céline Coin tas in vermiljoen rood. De Céline Coin is een kruising tussen een Trio en een Classic box. Twee van mijn favo Céline modellen. Deze Coin moest ik dus ook asap in mijn collectie hebben. En tot nu toe ben ik er héél blij mee.
Céline Coin vermillion red

Vermiljoen is een typische Céline kleur. De kleur zit tussen rood en oranje in en past zich een beetje aan aan de omgeving. In het felle zonlicht neigt het meer naar oranje, maar ’s avonds is het een mooie rode kleur.Het is een van mijn favoriete kleuren omdat het zo veelzijdig is. Ik had namelijk al een tas in deze kleur en die bevalt goed.

Het model werd vorig jaar herfst geïntroduceerd en is niet zo heel bekend. Iedereen kent wel de standaard Céline tassen zoals de Luggage, Trapeze en Trio. De andere modellen zijn echt de moeite waard. Zeker als je een tijdloze understated tas zoekt die je niet veel ziet. De Coin is is zo’n tijdloze tas. Vernoemd naar de sluiting van deze tas die precies de afmetingen heeft van een munt.

Céline Coin vermillion red

Het een simpele schoudertas met een ketting. Het doet een klein beetje denken aan de klassieke Chanel tas, maar dan op de Céline manier. De tas heeft een minimalistische uitstraling en het Céline logo prijkt heel klein aan de onderkant, boterzacht lamsleer en een mooie ietwat doffe goudkleurige hardware. De tas heeft naast drie grote vakken (twee met rits) nog een paar kleine vakjes en er kan echt meer in dan je denkt. Nog een handig detail: aan de achterkant zit een klein vak waar precies je telefoon of OV kaart in past. Zo hoef je niet steeds je tas te openen. De tas kan je op twee manieren dragen. Over de schouders, of crossbody.

Céline Coin vermillion redDe binnenkant van de Céline Coin

Ik kocht deze Céline tas bij de Bijenkorf in Amsterdam en de prijs van deze tas is 1600 euro. Ook op zoek naar een Céline tas? Probeer dan naast de Bijenkorf, Azzurro Due in Amsterdam, Caesar in Rotterdam en Kiki Niesten in Maastricht.

Vorige post Volgende post

Lees ook