Schoenen, TBH Favorites

New in: Saint Laurent Loulou laarsjes

Saint Laurent Loulou 70 black

Eigenlijk is het véél te heet om ook alleen maar na te denken over laarsjes, maar toch wil ik mijn beste sale aankoop van dit seizoen met jullie delen. Ik vond de Saint Laurent Loulou 70 laarsjes in míjn maat in de sale. Joepie!

Saint Laurent Loulou 70 black

Een paar zwarte enkellaarsjes stonden al tijden op mijn wishlist. Maar ik kon geen keuze maken. Laag, hoog, met of zonder hak, suède of glad leer, met rits of toch Chelsea boots? Gelukkig maakte de sale in de Bijenkorf de keuze voor mij. Ik vond dit paar van Saint Laurent met 50% korting!

Het zijn de Saint Laurent Loulou 70 laarsjes in kalfs/lakleer. Fijne leersoort want krasjes zie je er niet snel op. Ook de hak van 70 mm is prima te doen in het dagelijks leven denk ik. Nu nog even geduld hebben totdat het weer wat afkoelt. Want laarsjes met deze temperaturen? No way.

Saint Laurent Loulou 70 black

En wie goed heeft opgelet, ik had ze al op het oog aan het begin van de sale. Ik schreef er over in mijn sale favourites.

Shop Saint Laurent bij de Bijenkorf of kijk op YSL.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook