Tassen

Nieuw: Balenciaga shopping bag

Balenciaga leather shopping bag bag white

Het leukste van een nieuwe aankoop is natúúrlijk de nieuwe tas of schoenen. Maar minstens zo leuk is het mooie luxe papieren tasje waar het in zit. Misschien bewaar je net als ik die papieren tasjes ook wel en zet je ze op je kledingkast. Balenciaga maakt nu een leren versie van hun shopping bag. Maar de Balenciaga Shopping Bag is een échte tas voor dagelijks gebruik. 

Balenciaga leather shopping bag bag blackBalenciaga leather shopping bag bag white largeBalenciaga shopping bag via Colette 1595 euro

Artistic director Demna Gvasalia van Balenciaga (én Vetements, je herkent de stijl misschien wel), houdt van plastic tasjes. Het is niet de eerste keer dit jaar dat Balenciaga een dure en luxe versie maakt van een doodgewone plastic tas. Balenciaga deed het trucje ook al met de Ikea Frakta tas. En vergeet ook de Bazar shoppers niet.

En aan dat rijtje voegen we nu deze leren tassen toe. Balenciaga liet ze zien tijdens de mannen show van afgelopen januari. En die ligt dus nu in de winkels.

Ik vind het een leuke tas, misschien een beetje gimmicky en niet heel origineel. Volgens mij heeft Chanel lang geleden ook al zo’n tas gemaakt. En Moschino houdt ook wel van dit soort ‘grapjes’. Geef mij maar gewoon een gratis papieren tasje met een mooie leren tas erin!

Balenciaga leather shopping bag bag black smallBalenciaga shopping bag small via Balenciaga 995 euro

Shop de Balenciaga shopper vanaf 995 euro via Balenciaga of Colette.

[Header via GQ]

Vorige post Volgende post

Lees ook