Kleine lederwaren, TBH Favorites

Nieuw: Chanel Boy coin purse in black patent GHW

Chanel Boy coin purse black patent ghw

Vorige week was ik jarig en het is inmiddels traditie dat ik dan in Parijs ben. Je verjaardag in Nederland is eh ook zo saai!? Het grootste voordeel van in Parijs zijn, is natuurlijk dat alle mooie winkels binnen handbereik zijn. Chanel uiteraard ook. Ik had mijn zinnen gezet op een Chanel coin purse. Missie geslaagd hoor!

tbc Chanel verpakkingVan de zwart witte verpakking word ik al enorm blij!

Zoektocht in Parijs

Vorig jaar had ik een vergelijkbare zoektocht. Nadat ik bijna alle Chanel boetieks in Parijs had bezocht, vond ik eindelijk de Chanel Boy cardholder die aan mijn wensen voldeed. Inmiddels kan ik zeggen dat een dure portemonnee zoals deze écht een van mijn beste aankopen ooit is. Ik gebruik ‘m iedere dag met heel veel plezier.

In de cardholder is alleen geen ruimte voor kleingeld. En dat probleem is nu opgelost met deze prachtige lakleren Boy coin purse. Als het licht erop valt, zitten er allemaal kleine glittertjes in. Moeilijk te fotograferen maar in het echt heel erg mooi! Bovendien is lakleer ook duurzaam, het kan tegen een stootje.

Ik zocht eigenlijk een roze of bordeauxrode, maar de zoektocht naar een opvallende kleur is echt een hele lastige is mijn ervaring. Ik heb eerder in Parijs, Amsterdam, Wenen, Londen, Hongkong en Shanghai gekeken maar zonder succes.

Coin purse vs cardholder

In tegenstelling tot de cardholder heeft deze 3 verschillende vakjes en een rits. Qua afmetingen zijn ze ongeveer gelijk. En in deze coin purse kunnen naast munten en briefgeld ook nog een paar pasjes.

Ik heb nu dus voor én pasjes én kleingeld een aparte portemonnee en ik vind dat heel handig. Je hebt ze niet altijd tegelijkertijd nodig en het zijn stuk voor stuk fijne kleine portemonneetjes die in alle tassen passen.

Chanel boy coin purse lambskin grey Chanel boy coin purse caviar greyChanel Boy coin purse in lambskin en caviar leer 470 euro Chanel Boy Cardholder coin purse chevron flapDe Boy cardholder en coin purse en classic flap in Chevron

Shop de Boy coin purse vanaf 470 euro bij Chanel. Kijk voor alle kleine lederwaren op Chanel.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook