Schoenen

Nieuw: Gucci Jordaan loafers

Gucci Jordaan loafers zwart

Beter te laat dan nooit dacht ik toen ik de zwarte Gucci Jordaan loafers éindelijk in mijn digitale mandje stopte. Want het lijkt wel alsof iedereen op Instagram deze schoenen heeft. En zijn ze dan nog leuk? Ja hoor! In mijn zoektocht voor comfortabele, klassieke en draagbare loafers kwam ik tot maar één conclusie: deze Gucci loafers moet ik gewoon ook hebben ?‍♀️.

Gucci Jordaan loafers zwart

Het zouden een van de meest comfortabele designerschoenen van dit moment zijn. Maar meestal neem idd dat soort uitspraken met een korreltje zout. Want dure schoenen zijn niet altijd fijne schoenen. Maar over deze Gucci loafers is niks gelogen. Het zijn net pantoffels!

Ze vallen een halve maat groter dan je normale maat. Neem dus een halve maat kleiner en ze zitten al gegoten. Heb je een hoge wreef zoals ik? Dan heb je wel een schoenlepel nodig om er in te komen. Als je ze eenmaal aan hebt, wil je ze nooit meer uitdoen. Het kalfsleer is boterzacht en enorm soepel. Dat is wel krasgevoelig dus pas op met scherpe dingen op straat.

De gouden Gucci Marmont loafers kocht ik vorig jaar en daar ben ik ook nog steeds erg blij mee. Maar deze zwart Jordaan loafers zijn echte pareltjes voor iedere dag. Zo lekker lopen ze!

Gucci Jordaan loafers zwart

Shop de Gucci Jordaan loafers voor 595 euro via Gucci of (net al ik) via Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook