Tassen

Nieuw: Mulberry Leighton tas

Mulberry Leighton tas

Mulberry is veel meer dan de klassiek Bayswater tas. Gelukkig maar want sinds Johny Coca (ex-Céline) aan het designroer staat, maken ze best wel mooie tassen. De Leighton is de nieuwste in de familie. Een ruime slouchy schoudertas met de typische Riders Lock van Mulberry.

Mulberry Leighton AmberLeighton small in de kleur amber 

De Mulberry Leighton is gemaakt van zacht kalfsleer zodat de tas ook een ingezakte look heeft. Je draagt de tas op verschillende manieren. Je krijgt er drie (!) straps bij. Een korte leren, een wat langere leren schouderband die ook nog verstelbaar is en een ketting.

De Riders Lock is de nieuwe signature sluiting van Mulberry. Iedereen kent de Postman Lock wel die de Bayswater en Lily tassen hebben. De nieuwe sluiting oogt moderner en strakker.

De kleine Leighton kost 1095 euro. Voor de grote maat betaal je 1295 of 1395 euro afhankelijk van welke leersoort je kiest.

Mulberry Leighton small chalk Mulberry Leighton small rose Mulberry Leighton small tan silky calf Mulberry Leighton oxblood Mulberry Leighton midnight silky calf

De Leighton doet me een klein beetje denken aan de Lindy van Hermès. Die heeft ook dezelfde slouchy uitstraling, de sluiting in het midden van de tas en de twee korte leren stukjes aan de zijkant waar de schouderband aan vast zit.

De Mulberry Leighton oogt wel een stuk moderner en is ook een stuk goedkoper. Ook niet onbelangrijk als je het mij vraagt!

Hermes Lindy 34 Tourillon Clemence rubisHermès Lindy 34 via Hermès 6000 euro

Shop de Mulberry Leighton vanaf 1095 euro via Mulberry.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook