Schoenen

Nike x Liberty collectie zomer 2016

Nike x Liberty print ss 2016

Yes! Er is weer een nieuwe Nike x Liberty collectie sneakers met een Liberty printje. Dit keer zijn Nike en Liberty niet de archieven ingedoken. Het designteam van Liberty heeft een nieuw print  from scratch ontworpen. De ‘Dawn Meadows’ print is een fris groen bloemenprintje met een beetje rood en roze. Ik laat je de hele Nike x Liberty collectie zien.

Nike x Liberty Dawn Meadow printDe nieuw print voor deze collectie

Sinds een paar jaar werkt Nike samen met het Engelse warenhuis Liberty’s (must visit als je in Londen bent) aan een collectie sneakers. Twee keer per jaar komt er een collectie uit, één in de winter en één in de zomer zoals nu dus. Aan de basis van deze collecties staat altijd een van de vele beroemde Liberty prints. Dit zijn bloemenprints waar het warenhuis groot mee is geworden.

De print van deze collectie heet Dawn Meadow, vrij vertaals een weiland in het ochtendgloren. Het is een wit groene print met kleine bloemen die doen denken aan de zomer. De print is speciaal bedacht voor deze schoenen. Daarom is de print wat luchtiger dan andere Liberty prints. Zo komt de print beter uit.

Vorige post Volgende post

Lees ook