Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Cuero and Mør Marie tas

Cuero and Mør Marie tas black

De perfecte tas, zou die bestaan? Iedereen heeft andere wensen dus ik dé perfecte tas bestaat niet. Ik vind de Céline Trio tas bijna de perfecte tas. Maar helaas bestaat ie niet een stukje groter. Of toch wel? Het Spaanse Cuero and Mør vult dat gat met de Marie Tri-Zipper tas. Een tas met óók drie vakken maar net een slagje groter.

Cuero and Mør Marie tas camel

De Céline Trio is perfect hoor, maar soms wil je graag een flesje water mee. Of een boek voor onderweg. Of een sjaal. En dat past niet gewoon niet.

In deze Cuero and Mør Marie tas gaat het zéker passen. Je hebt ook drie vakken met elk een eigen rits en een schouderband. De tas meet 23cm x 18cm x 7cm en dat is een goede tussenmaat. Niet te groot, niet te klein. Van dit formaat kan je niet genoeg tassen hebben!

Ook handig. Je kiest de schouderband zelf. Ga voor een korte brede schouderband, een dunne crossbody schouderband of een vergulden chain. Het kan allemaal!

Super leuk is ook dat je sinds kort kunt kiezen voor een monogram op je tas. Zo maak je de tas extra persoonlijk.

Cuero and Mør Marie tas camel white Cuero and Mør Marie tas bambu Cuero and Mør Marie tas coarl black Cuero and Mør Marie tas summer

Shop de Cuero and Mør Marie tas voor 886 euro via CueroandMør.com. En psttt ze hebben ook een online sample sale met korting tot wel 65%!

Vorige post Volgende post

Lees ook