Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Gianvito Rossi Plexi flats

Gianvito Rossi Plexi flats leopardIk weet dat het pas februari is, maar ik ben helemaal klaar met dit koude en natte weer. Dit Hollandse weer zorgt er voor dat ik maar twee types schoenen aan kan: sneakers en laarzen. Hartstikke leuk natuurlijk, maar ik ben wel weer toe aan fijne sandalen, flatjes en slippers. Nu de nieuwe collecties binnendruppelen heb ik al een aantal mooie exemplaren gezien. Zoals bijvoorbeeld deze Gianvito Rossi Plexi flats met luipaardprint. Ik vind ze echt heel erg tof, dus deze gaan op mijn wishlist! Maar dan moet het weer wél een stuk zonniger (en droog) worden.

Gianvito Rossi Plexi flats leopard detailsGianvito Rossi maakt echt hele mooie schoenen en ik vraag me nu af waarom ik nog geen paar van hem in mijn bezit heb. Altijd als ik ze bij Shoebaloo of online zie denk ik: hebben! Maar dat is er tot nu toe nog niet van gekomen, maar daar gaat dit jaar vast verandering in komen want ik ben toch wel een beetje verliefd op dit paar flatjes. Ook op deze prachtige sandalen trouwens. De Plexi collectie, bestaande uit pumps en flats met PVC, vind ik echt moderne klassiekers. Het is een prima (misschien zelfs sexy) alternatief voor de standaard zwarte pumps die iedereen sowieso zou moeten hebben.

Gianvito Rossi Plexi flats leopardDit paar Plexi flats is gemaakt van pony hair met luipaardprint, gevoerd in leer en afgewerkt met zijkanten van PVC. Het enige kleine minpuntje dat ik me kan bedenken is of deze schoenen wel lekker zullen lopen. Ik ben bang dat het PVC kan gaan snijden in je voet of dat je snel zweetvoeten krijgt. Om daar achter te komen zou ik ze gewoon eens moeten passen. Maar passen betekent vaak kopen bij mij 😉

Deze Gianvito Rossi Plexi flats met luipaardprint zijn verkrijgbaar via Matches voor 450 euro. In Nederland wordt Gianvito Rossi onder andere verkocht bij Shoebaloo, maar daar heb ik deze flatjes nog niet gezien (helaas). Wil je alle andere modellen van Gianvito Rossi zien? Check dan zijn website.

Vorige post Volgende post

Lees ook