Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Hermès Oran sandalen

Hermes oran sandalen

De Hermès Oran sandalen is het schoeisel van dames die verslaafd zijn aan Hermès Birkins en bloggers. Als de zon schijnt zie ik deze platte sandalen standaard in mijn Instagram feed (#hermesoran). En ook al zijn ze picture perfect wat betreft Instagram, ze zijn ook typisch Hermès. Spot je de H?

Hermes Oran sandalen cognac white

Ik snap wel waarom deze sandalen zo populair zijn. Ze zijn voor Hermès begrippen niet extreem duur. Een basic paar kost 475 euro en het is heel duidelijk dat je iets van Hermès draagt. Sommige merken overdrijven het gebruik van hun monogram en zorgen voor een overkill. Denk bijvoorbeeld aan Gucci pre Alessandro en Louis Vuitton. Dan kan het al snel ordinair worden.

Hermès pakt het slimmer aan. Zij verwerken hun monogram veel subtieler in hun accessoires. Als je Hermès een beetje kent, zie je de H overal in terug. Bijvoorbeeld in hun armbanden. De H is in dit geval gebruikt voor de band van de slipper. Door de open zijkanten zijn het luchtige slippers geworden. Perfect voor de zomer.
Hermes Oran sandalen black box
Hermes Oran Dabka red Hermes Oran Epsom sky blue Hermes Oran modernisme tropical

Mijn favoriete paar? Doe maar de cognackleurige of zwarte Hermès Oran sandalen. Lekker basic 🙂

Shop de Hermès Oran sandalen vanaf 475 euro via Hermès.com of via de boetiek in de P.C. Hooftstraat of de Bijenkorf in Amsterdam.

[Header via Keep it Chic]

Vorige post Volgende post

Lees ook