Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: RSVP Paris clutch

RSVP Paris clutch

Je mag me altijd wakker maken voor een nieuwe tas die strak, simpel en compact is. En van exotisch leer gaat mijn hart al helemaal sneller kloppen. Het Franse RSVP heeft een wel héél erg fijn exemplaar in de collectie. Verkrijgbaar in tal van kleuren en leersoorten. Waaronder hagedissen- en krokodillenleer. En het beste is nog wel de prijs, erg betaalbaar.

RSVP Paris clutch lizard greenClutch in lizard 690 euro

RSVP

De hype van dit moment zijn betaalbare stijlvolle tassen. Tassen die net zo luxe zijn in uitvoering als een designertas, maar qua prijs rond de 500 euro zitten. Nog steeds niet goedkoop maar wel betaalbaar als je een bijzondere tas wil die kwalitatief ook tip top in orde is. De accessoires van RSVP worden met de hand in Frankrijk gemaakt.

RSVP bestaat sinds 2015 en komt uit Parijs. Ze hebben nog geen winkel de bekende Rue Saint-Honoré, maar dat duurt niet lang meer zeggen ze zelf (haha!). De clutch van RSVP is simpel en blinkt uit in eenvoud. Het is niets meer dan een compacte aktetas met een flap en twee magneten als sluiting. Elke tas heeft een schouderband die je er ook af kunt halen. Van crossbody tot clutch dus.

Oók in exotisch leer

De clutch is op dit moment te koop in vier soorten leer. Kalfsleer, grained, lizard of krokodillenleer. De simpelste uitvoering van deze clutch kost 495 euro. Echt een hele goeie prijs voor zo’n mooie tas! Ik kan niet snel een vergelijkbare tas bedenken voor deze prijs.

Ik wil heel graag nog een tas in lizard aan mijn collectie toevoegen. Ik ben zo geïntrigeerd door de structuur en patroon van dit leer. En deze tas kost ‘maar’ 690 euro. Ter vergelijking; een Céline Classic in lizard kost al gauw 4200 euro… De tas is ook verkrijgbaar in krokodillenleer. Dan betaal je 3000 euro. Een hoop geld he? Maar de meeste designertassen van krokodillenleer beginnen bij 20.000 euro! Koopje dus!

RSVP Paris clutch box bordeaux RSVP Paris clutch box cognacIn glad kalfsleer 495 euroRSVP Paris clutch grained blueIn grained kalfsleer 495 euroRSVP Paris clutch lizard orangeClutch in lizard 690 euroRSVP Paris clutch croc marineClutch in krokodillenleer 3000 euro

Naast deze tas koop je bij RSVP ook kaarthouders, portemonnees en horlogebandjes. Net zo mooi gemaakt en even scherp geprijsd. De accessoires van RSVO zijn wel gewild, de meesten zijn uitverkocht. Houd de site dus goed in de gaten voor een restock!

Shop de RSVP via de webshop van RSVP. In Parijs hebben ze een showroom, dus als je in de buurt bent, moet je zeker even kijken.

Vorige post Volgende post

Lees ook