Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Sandqvist Lisbet shopper.

Sandqvist Lisbet shopper black zwartAls je een verwoed tassenverzamelaar bent, dan zit je nooit zonder. Dat zou je denken… Nu is het zo dat ik in 99% van de gevallen inderdaad een passende tas heb en ik heb inderdaad ook bijna elk denkbare tas; clutch, shopper, crossbody tas, you name it. Maar een laptoptas? Nee, die heb ik niet. Nu ik dagelijks mijn MacBook Air mee sjouw wordt het toch tijd voor een passende tas. Zou deze stevige Sandqvist shopper een goede kandidaat zijn?

Sandqvist is een merk uit Zweden opgericht in 2004 door Anton Sandqvist. Al snel kwam zijn broer, Daniel, en zijn vriend Sebastian helpen in het bedrijf. Sandqvist is geïnspireerd op de natuur in Scandinavië zo schrijven zij op hun site. En dat zie je wel een beetje, de tas heeft een ‘rauw’ en onaf uiterlijk. Ze gebruiken natuurlijke materialen zoals leer en canvas en de modellen zijn vrij basic en minimalistisch. Leuk feitje: Anton werd geïnspireerd door het Zwitserse merk Freitag, waarvan ik ook een aantal tassen heb. Het is dus niet zo gek dat dit exemplaar van Sandqvist me ook aanspreekt.

Sandqvist Lisbet shopper cognacSandqvist Lisbet in cognac

Ik speel misschien een beetje vals. Een échte laptoptas is het natuurlijk niet, maar mooi is de tas wel en mijn MacBook past er met gemak in. ‘Echte’ laptoptassen zijn meestal niet echt hip, to say the least, ze zijn vooral praktisch en heel erg unisex. Vaak gemaakt van stevig polyester, met een schouderband en veel ‘handige’ vakken voor opladers, pennen, kabels en andere gadgets. Niet echt een stijlvol accessoire. Ik neem mijn MacBook liever mee in een hippe sleeve (zoals die van Marc by Marc Jacobs) in een mooie tas. Zoals deze van Sandqvist.

Sandqvist Lisbet shopper black zwart

Een bijkomend voordeel is dat als je een gewone tas voor je laptop gebruikt, het niet opvalt dat je een dure laptop met je meedraagt. En je kan de tas uiteraard ook nog voor een heleboel andere doeleinden gebruiken. Multifunctioneel dus, dat kan je van een standaard laptoptas niet zeggen.

Deze Sandqvist Lisbet tas in het zwart is nu te koop Zalando voor de prijs van 199,95. Voor meer informatie over dit mooie merk kijk je op de website van Sandqvist, daar is ook het cognac exemplaar verkrijgbaar.

[foto cognac tas via Sandqvist]

Vorige post Volgende post

Lees ook