Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday Valentino Rockrunner sneakers

Valentino Rockrunner sneakers camo pink

De komende blogs op Wishlist Wednesday zullen in het teken staan van de sale, want het sale seizoen is officieel geopend!. Deze Valentino Rockrunner sneakers ben ik steeds leuker gaan vinden en nu is het tijd om deze schoen in de uitverkoop te scoren. Maar omdat ze zo populair zijn moet ik er snel bij zijn. Ik hou meerdere websites en winkels in de gaten om op het juiste moment toe te slaan, maar voorlopig staan deze sneakers nog even op mijn alsmaar groeiende wishlist. 

Valentino Rockstud sneakers camo

Een tijdje geleden schreef ik al over de opkomst van de designer sneakers. Luxe sneakers die iets eigens meekrijgen van het modehuis en zo een geheel nieuwe markt aanboren. Namelijk jongeren die misschien niet zo snel een dure of (te) klassieke tas zullen kopen maar wel helemaal gek zijn van sneakers en hier ook (grof) geld voor over hebben. Dit is een gat in de markt voor diverse modehuizen zoals Lanvin, Chanel en ook Valentino. Designer sneakers, en sneakers in het algemeen, zijn populairder dan ooit.

Valentino Rockstud camo sneakers

Toen ik de Valentino Rockrunner sneakers zag was ik niet direct verkocht. De felle kleurtjes en de camo print schreeuwen niet echt TBH. Maar hoe vaker ik ze zag hoe leuker ik ze begon te vinden. Vorige week zag ik een paar in mijn maat en ik trok (de stoute) schoenen aan en tot mijn verbazing stonden ze eigenlijk heel erg leuk onder een jurkje. Zélfs de neon geel met roze variant die normaal toch een beetje te schreeuwerig kan over komen. Ik was verkocht en ga ik proberen om ze met extra korting te scoren. Dan worden ze automatisch natuurlijk nog veel leuker. Er zijn diverse kleurcombinaties maar de geel met roze kant zoals deze hieronder vind ik het mooist. Maar de all black versie (verrassend he?) kan mij ook zeker wel bekoren. Kortom, de jacht is geopend!

Valentino Rockrunner sneakers lace pink

Ik draag graag sneakers als ik een off day heb, als ik écht niet meer weet wat ik aan moet (zwart jurkje met sneakers is instant cool) of als ik simpelweg veel moet lopen. Deze Valentino Rockrunner sneakers zouden een perfecte aanvulling zijn op mijn collectie Vans. Vans zijn toch wat saaier en tegenwoordig behoorlijk mainstream en met deze Valentino sneakers ben je toch iets origineler. Want ik vind designer hakken erg leuk, sneakers zitten gewoon véél beter.

De Valentino Rockrunner sneakers zijn verkrijgbaar voor 490 euro bij de Bijenkorf Amsterdam (vanaf vandaag met 30% korting!), de webshop van Valentino en Shoebaloo.

Vorige post Volgende post

Lees ook