Schoenen, Shoe Sunday

Adidas Superstar Supercolor sneakers

Adidas Superstar Supercolor

Heb je altijd moeite met het kiezen van de juiste kleur sneakers? Kijk niet verder! Pharrell Williams heeft de Adidas Superstar sneakers onder handen genomen en er zijn nu maar liefst 50 kleuren te koop. Van lichtgeel tot lila en van flessengroen tot hot pink, en alles wat daar tussen zit. Yes! Ook deze vintage sneaker is weer terug van weggeweest en helemaal on trend.

Adidas Superstar SupercolorAdidas Superstar SupercolorTegenwoordig is alles customizable en aan te passen aan je eigen wensen. En als je dat niet kan, dan is er altijd ergens wel een exclusieve limited edition te koop. Je zou bijna keuzestress krijgen van al deze opties! De 50 kleuren waar uit je kan kiezen bij deze collectie maken het ook niet echt makkelijk. Zo heb ik al een aantal dagen een discussie op whatsapp met een aantal vrienden welke kleuren we zullen nemen (rood? blauw? roze?). We komen er niet echt uit. Als we écht niet kunt kiezen, dan is de klassieke wit met zwart versie ook nog gewoon te koop gelukkig.

Adidas Superstar SupercolorAdidas Superstar Supercolor

“Supercolor is a celebration of equality through diversity. With 50 colours of the Superstar, everybody will be able to select his or her colour. It is more diverse than any pack ever before and therefore it is more individual than any pack ever before”, says Pharrell of the release.

Wist je dat de Adidas Superstar sneaker al in de jaren 70-sneaker begon als een basketbalschoen? Ik niet! Ik ken ze vooral uit de hip hop clips van Run DMC uit de jaren 80 en 90. In de jaren 90 waren dit dé schoenen die je moest hebben op school als je erbij wilde horen. Volgens mij heb ik zelf nog een vintage nineties paar in de garage liggen. Maar wat is nou het herkenbare en aantrekkelijke van deze schoen? De met rubber gecoate neus natuurlijk! En Adidas is natuurlijk altijd cool.

Adidas Superstar SupercolorAdidas Superstar Supercolor

Als je een keuze hebt kunnen maken dan bestel je deze Adidas Superstar Supercolor sneakers voor 95 euro via Adidas, Zalando of de Bijenkorf. Maar wees er snel bij want de populairste kleuren zijn binnen no time uitverkocht!

Vorige post Volgende post

Lees ook