Tassen

Alexander McQueen knucklebox clutch

Alexander McQueen Knucklebox python

Als je aan Alexander McQueen denkt denk je vooral aan doodshoofden, studs, donkere kleuren, Groot-Brittanië en misschien ook wel de trouwjurk van Kate Middleton. De stijl van McQueen kan je het beste omschrijven als dark and twisty met een beetje romantiek. Veel invloeden uit het verleden, rijke materialen en dan gecombineerd met elementen en vakmanschap uit het nu. In de Knucklebox clutch van Alexander McQueen zie je deze esthetiek goed terug. Ik laat je graag een paar favoriete modellen zien die ik zelf zou dragen als ik ooit een rode loper waardig event heb.

Alexander McQueen Knucklebox studs

De Knucklebox clutch is typisch McQueen; de doodshoofden, de bijzondere afwerking in de verschillende materialen en natuurlijk de herkenbare boksbeugel. Een boksbeugel associeer je niet direct met high end luxury en een classy uitstraling maar met deze clutch is het McQueen wel degelijk gelukt. Bovendien houdt je de clutch door de boksbeugel ook op een inventieve maar elegante manier vast. De clutch is ook in 101 uitvoeringen verkrijgbaar, van simpel effen leer tot een heftig versierde meer romantische variant, dus er zit altijd wel een tussen die bij je stijl past.

Alexander Mcqueen Knucklebox lace

Alexander McQueen Knucklebox studded detail

Helaas heb ik zelf nooit echt red carpet waardige evenementen in mijn agenda staan dus deze clutch blijft voorlopig nog wel even op mijn wishlist staan. Mocht je deze clutch ook graag willen hebben en heb je er geen haast bij, wacht dan tot de sale. De afgelopen seizoenen heb ik ze altijd wel ergens in de sale gezien. Als ik zou mogen kiezen zou ik voor de zwarte studded of python variant gaan. Twee klassieke en edgy uitvoeringen die goed bij mij passen.

Alexander McQueen Knucklebox studs

De Knucklebox clutch is verkrijgbaar vanaf 1295 Euro via de webshop van Alexander McQueen en natuurlijk ook via Net-a-Porter. Liever de clutch in het echt zien? Shoebaloo verkoopt ook Alexander McQueen in haar winkels en online.

Vorige post Volgende post

Lees ook