Schoenen, Shoe Sunday

De schoenen van blogger Chiara Ferragni

Chiara Ferragni glitter wink flats

Chiara Ferragni is een Italiaanse blogger waar je jaloers op kunt zijn. Naast haar eigen blog The Blonde Salad met honderdduizenden bezoekers heeft ze een boek geschreven, werkt ze met grote merken samen, zit ze front row bij alle fashionweeks en heeft ze haar eigen schoenenlijn. Hoe cool is dat?! Dat zie ik ook wel zitten! Haar loafers passen in het straatje van Charlotte Olympia en Sophie Webster; flirty met een vleugje humor. Niet bijzonder origineel, maar wel héél erg leuk. Ik laat vandaag een aantal Chiara Ferragni schoenen zien.

Chiara Ferragni glitter nail polish flats

Hoe cute zijn dat eerste paar loafers? Schoenen met letterlijk een knipoog, dat niemand daar niet eerder op is gekomen. Dat paar is toch wel mijn favoriet uit haar collectie. De glitters lijken misschien een beetje over de top voor een casual outfit, maar als je de rest simpel houdt kunnen ze ook prima voor over dag. Sowieso zijn gewone loafers al minder opvallend dan een paar high heels. Ik denk dat je mode ook niet altijd even serieus hoeft te nemen en dit zijn denk ik de ideale schoenen om dit uit te dragen.

Chiara Ferragni glitter lipstick flats

Chiara Ferragni denim spaghetti flats

Chiara Ferragni dog flats

Deze flatjes uit de collectie van Chiara Ferragni zijn te krijgen via Chiaraferragni.com de webshop van Luisaviaroma en alle modellen kosten 175 euro. In Nederland zijn de Chiara Ferragni schoenen te koop bij Paul Warmer.

Vorige post Volgende post

Lees ook