Schoenen

Hot or not? Miu Miu ballerina’s

Miu Miu lace-up ballerina's

Ik ben een ballerina addict. Niets zo fijn dan simpele flatjes. Zitten altijd goed, passen bij iedere outfit dus je trekt ze aan zonder na te denken. Ik mag in principe zo veel leuke flatjes kopen als ik wil. Want wat kan er mis zijn met een simpel paar ballerina’s?! Less is more kennen ze niet bij Miu Miu. Hoe meer frutsels, details en glitters hoe beter. Maar wat vinden we eigenlijk van deze Miu Miu ballerina’s, hot or not?

Miu Miu lace-up ballerina's black

Er gebeurt héél veel bij deze ballerina’s. Het klassieke strikje? Check. Linten? Check, in twee verschillende prints zelfs! En om het geheel wat stoerder te maken heeft Miu Miu nog bandjes met flinke gespen toegevoegd. Miu Miu heeft een atypische stijl. Het zusje van Prada doet alles altijd nét een beetje anders. Deze ballerina’s zagen we voor het eerst in de Miu Miu show maar inmiddels zie ik ze geregeld op Instagram.

Ik vind de schoenen net een tikje too much. Zonder de bandjes en met linten in dezelfde kleur had ik ze mooier gevonden. Maar misschien ben ik wel heel saai?! Psst, Zara heeft het beter begrepen. Zij hebben een variant mét linten maar zonder de bandjes in de collectie.

Miu Miu lace-up ballerina's jacquard Miu Miu lace-up ballerina's pink Miu Miu lace-up ballerina's white

Ik vind deze ballerina’s toch wel een not. En jij? Laat het me weten in de comments!

Shop deze Miu Miu ballerina vanaf 550 euro via MiuMiu.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook