Tassen

Mansur Gavriel bucket bag

Mansur Gavriel bucket bag

Eens in de zoveel tijd zien we de bucket bag of buideltas weer terugkeren in het modebeeld en zo ook weer in 2014. Dat heeft misschien ook een beetje te maken met de cult status van de tas van het New Yorkse merk Mansur Gavriel. Deze is hard op weg om de status van It bag te verwerven. Uitverkocht? Check. Gedragen door menig bekend persoon? Check. Minimalistisch design? Check. Kijk mee naar deze mooie tas en dit toffe nieuwe merk van twee jonge designers.

Mansur Gavriel bucket bag balck red

De tas van Mansur Gavriel is overal uitverkocht, er bestaat inmiddels zelfs een wachtlijst voor en elke celebrity die er toe doet wordt met een variant gespot. Maar wat maakt deze tas nou eigenlijk zo bijzonder? Mansur Gavriel is pas in 2012 opgericht en de ontwerpsters hadden één droom. Betaalbare leren tassen maken van hoge kwaliteit zonder poespas en zonder het prijskaartje van Céline. Goed idee want zeg zelf, in de prijsklasse van Marc By Marc Jacobs en Michael Kors ontbreekt nog een merk dat inspeelt op de minimalistische trend van nu. Dit resulteerde in een kleine eerste collectie in een paar kleuren die vrijwel direct uitverkocht was. De bucket bag kost slechts 495 Dollar en is daarmee zeer aantrekkelijk geprijsd. Er zit zelfs een heel schattig klein afneembaar portemonneetje bij! Mansur Gavriel was letterlijk een overnight sensation.

Mansur Gavriel bucket bag black

Ik heb de tassen van Mansur Gavriel nog nooit in het echt gezien dus ik baseer mijn mening op foto’s en wat ik heb gehoord van de lucky ones met een Mansur Gavriel tas. Maar het Italiaanse leer dat op een natuurlijke wijze gelooid is moet prachtig zijn en het simpele ontwerp lijkt ook veel duurder dan wat de tas eigenlijk kost. Win win dus! Helaas is Mansur Gavriel nog niet in Nederland te koop en is de tas (nog) steeds uitverkocht op diverse websites.

  • Mansur Gavriel bucket bag pink

  • Mansur Gavriel bucket bag blue

Large en mini bucket via Moda Operandi

De tas is voor 360 Euro online te koop bij Net-a-Porter. Hij is nu uitverkocht maar de verwachting is dat de voorraad deze lente weer aangevuld gaat worden. De herfst/winter collectie van Mansur Gavriel kan je nu al pre-orderen via Moda Operandi (helaas met een flinke mark-up) voor 680 Euro voor de mini en 780 Euro voor de large.

Vorige post Volgende post

Lees ook