Schoenen, TBH Favorites

New in: Chloé Lauren ballerina’s

Chloé Lauren ballerina's zwart

Mijn eerste echte sale find van dit jaar zijn deze Chloé Lauren ballerina’s. Het zijn simpele ballerina’s met een schattig geschulpt randje. Niet heel bijzonder, maar van horen zeggen weet ik dat ze súper comfortabel zijn. Een perfect paar om in je garderobe te hebben. Ze stonden al een tijdje op mijn wishlist en mijn plan was om ze in de sale te scoren en dat is gelukt! Yay.

Chloé Lauren ballerina's zwart doosHet nadeel van sale shopping: de doos is een beet lelijk geworden

Ieder seizoen maak ik een soort wishlist van items die ik wil scoren met korting. Het is een hele sport om precies in de gaten te houden wat waar en wanneer in de sale gaat. Maar de beloning als je een item met korting vindt, is geweldig. Ik had eerlijk gezegd niet gedacht dat ik de zwarte uitvoering in de sale zou vinden. Zwart is een standaard kleur die meestal niet afgeprijsd wordt. Maar toch vond ik ze.  En alleen nog in míjn maat… Dat moest zo zijn toch?!

Ik had al gelezen dat het hele comfortabele flatjes zijn en dat is echt zo. Het leer is zo zacht als boter en het vormt zich helemaal naar je voet. Het nadeel is wel dat je er weinig steun door hebt. Lange wandelingen zou ik dus niet aanraden. Maar verder zijn ze ideaal!

Chloé Lauren ballerina's zwartChloé Lauren ballerina's zwartLet vooral níet op mijn witte melkflessen 😉

Ik kocht mijn Chloé Lauren ballerina’s met 30% korting in de sale bij de Bijenkorf. Ze zijn daar helaas uitverkocht, maar je shopt ze nog via Net-a-Porter, Matches en Mytheresa om maar een paar winkels te noemen. De Chloé Lauren flatjes beginnen bij 325 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook