Tassen

Nieuw: Dior Runway tas

Dior Runway bag campaign

Begin deze week werd bekend dat Maria Grazia Chiuri de overstap maakt van Valentino naar Dior. Dit is huge want Maria was samen met Pierpaolo Piccioli verantwoordelijk voor de Rockstud invasie bij Valentino. Nu is Maria als creative director de opvolger van Raf Simons bij Dior. Maar voordat we iets van haar zien, is het tijd voor de nieuwste Dior tas. De Dior Runway.

Dior Runway bag cannage blackDior Runway bag cannage redDe Runway bag in het Dior cannage patroon

Het model komt je misschien wel bekend voor. Deze Runway tas is natuurlijk geïnspireerd op de Lady Dior tas. De enige echte Dior klassieker als je het mij vraagt. Voor het nieuwe model hebben ze de tas ‘gehalveerd’ om het een nieuwe look te geven.

De Runway tas is speciaal ontworpen voor de herfst/winter 2016 collectie en is volgens Dior de ‘ultieme expressie’ van een echte Parisienne. Je moet het maar zo zien denk ik; Parisiennes staan bekend om hun ingetogen basic stijl en met deze tas willen ze dat doorbreken. Want de Runway tas is behoorlijk heftig gedecoreerd. Door de bijbehorende lange schouderband wordt de tas wel meer casual.
Dior Runway bag cannage red Dior Runway bag embroiled sequins bows Dior Runway bag embroiled sequins flowers Dior Runway bag embroiled sequins fringes Dior Runway bag embroiled sequins fringes Dior Runway bag embroided sequins Dior Runway bag embroided sequins Dior Runway bag grey Nile crocodile

De Runway in het typische Dior Cannage patroon vind ik inderdaad een moderne upgrade van de Lady Dior. Ik ben er nog niet uit wat ik van de geborduurde versies van deze tas vind. Ze zijn erg mooi gemaakt, maar heel draagbaar in het dagelijks leven zijn ze niet echt. Daar zullen ze ook vast véél te duur voor zijn want de prijs is op aanvraag.

Check alle nieuwe Dior Runway tassen op Dior.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook