Kleine lederwaren, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Fendi Bag Bug

Fendi Bag Bug Zesty bag

Schreef ik vorige week nog over de Fendi Bag Bugs sandalen, deze week zijn het de Bag Bugs zelf. Met deze zachte Fendi vriendjes begon de grote hype van bag charms waar later ook de micro bags uit ontstonden. Een Fendi Bag Bug is een klein fluffy bolletje voor aan je tas. Het is niets meer dan een stukje bont en leer met een paar ogen. Fendi maakt ze in verschillende ‘karakters’. En ik vind ze onweerstaanbaar leuk! Het enige dat mij tegenhoud is de prijs. Die is niet zo klein, fluffy en zacht helaas.

De introductie van de Fendi Bag Bugs

Mijn liefde voor Fendi wordt ieder jaar groter. Het is wel een beetje gek dat ik nog niks van Fendi heb. Omdat Fendi wél regelmatig om mijn wishlist staat. Daar moet maar eens verandering in komen. En misschien is een Bag Bug wel een goede stap in de richting want deze kleine beestjes kan ik gewoon aan mijn tassen hangen. Krijgen ze ineens een hele andere uitstraling en heb je geen nieuwe tas meer nodig. Toch?!

Fendi Bag Bug Archy MintyMinty en ArchyFendi Bag Bug Dawny FurryDawny en Furry

De Fendi Bag Bugs zijn hangers gemaakt van konijnen-, nerts- of vossenbont in verschillende kleuren en afgewerkt met een leer, studs of steentjes. Elke Bag Bug heeft zijn eigen karakter en naam. Zo is Minty een stoere maar tikje boos kijkende Bag Bug, Zesty is wat sullig maar lief, Kooky en Punchy zijn meer laidback. Omdat er zo veel verschillende soorten en kleuren zijn, past er altijd wel een van de Bag Bugs bij jouw tas of outfit. De gewone Bag Bugs kosten 595 euro maar sommige luxe Bag Bugs kosten rond de 700 euro. Niet echt goedkoop dus, maar wel leuk.

Fendi Bag Bug Oret PunchOret en Punchy

Minty, Dawn, Kooky of een andere Fendi Bag Bug zijn nu te koop via Fendi.com en kosten 595 euro. Via Luisaviaroma kan je ze nu al pre-orderen voor dit najaar. Ik ben benieuwd of ze dit seizoen ook zo snel uitverkocht zijn als vorig jaar. Wees er snel bij als je er eentje wilt!

Zou jij een Fendi Bag Bug willen hebben? Of vind je het een beetje onzin en koop je liever een tas? Dan kan natuurlijk óók prima met ruim 600 euro. Ik hoor het graag! Mijn favoriet is de groen met roze Minty.

[xyz-ihs snippet=”Adsense-banner”]

Vorige post Volgende post

Lees ook