Schoenen, Shoe Sunday

5 paar metallic Nike sneakers

Nike metallic sneakers

Lang geleden dat ik een artikel aan Nike sneakers heb gewijd! Nike heeft áltijd toffe sneakers in de collectie. Ik probeer ieder jaar wel een nieuwe paar te scoren. En toen ik laatst aan het browsen was, viel het me ineens op hoeveel metallic sneakers er op Nike.com staan. Daarom heb ik de mooiste voor je verzameld.

Mijn favoriet zijn de turquoise Air Max Thea. Ze zijn een béétje uit mijn comfortzone qua kleur, maar ik vind het echt een prachtige kleur. Gelukkig heb je ze ook nog in het donkerblauw. Wel metallic, toch ietsje minder opvallend 😉

Nike Air Huarache SE rose goldAir Huarache SE in rosegoud 125 euroNike Air Max 1 ultra Jacquard maroonAir Max 1 Ultra Premium Jacquard 145 euro 
Nike Tennis classic wit goudTennis Classic 85 euro
Nike Cortez metallic zilverClassic Cortez metallic 85 euroNike Air Max Thea SE metallic turkooisAir Max Thea SE 130 euro 

Vorige post Volgende post

Lees ook