Tassen

50 shades of grey: 10 goede grijze tassen

50 shades of grey: 10 goede grijze tassen - cover fotoVan de trailer van ’50 shades of grey’ die net een tijdje uit is word ik niet zo heel warm. Waar ik wél warm van word? Mooie tassen, dat is voor mij beslist geen grijs gebied. Om wel in de 50 shades of grey sferen te blijven heb ik 10 grijze tassen voor je geselecteerd. Deze grijze tassen hoeven niet achter gesloten deuren te blijven en kunnen prima met je mee op stap naar je werk, een middagje shoppen of een avondje uit. Spannender kan ik het niet maken, makkelijk wel.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de boeken van 50 shades of grey nooit heb gelezen. Het leek me niet echt een literair hoogtepunt (ha wat een woordgrappen!) en ik had sterk het idee dat vrouwen met witte (of grijze?) leggings meer tot de doelgroep behoorden dan ik. Het is echt niet zo dat ik niet van mannen in pak houd, sterker nog, voor de mannen uit Suits mag je me wakker maken.

Proenza Schouler ps1 medium luxProenza Schouler PS1 medium lux via de Bijenkorf 1285 euro

Een grijze tas is vaak niet de meest voor de hand liggende optie. Toch gek want grijs is, net als zwart, bruin en donkerblauw, perfect te combineren in zowel de zomer als de winter. Ik kan er niet vaak genoeg op hameren, maar als je een mooie tas koopt waar je lang mee wilt doen (en misschien veel geld aan uit wil geven), kies dan áltijd voor een veilige kleur. Better safe than sorry. Dat moet Anastasia vast niet gedacht hebben.

Chloé baby Marcie light greyChloé baby Marcie via Mytheresa 995 euro

Herschel little america greyHerschel Little America backpack via ASOS 143 euro

LK Bennet Julia grijsLK Bennett Julia shopper via de Bijenkorf 550 euro

Whistles Belgrave simple hoboWhistles Belgrave simple hobo via Whistles 345 euro

hm grijze tasSimpele tas van H&M 39.99 euro

Balenciaga Le Dix Cartable M greyBalenciaga Le Dix Cartable M (mijn favoriet!) via Matches 1375 euro

Beracamy Khakakali messenger grijsBeracamy Khatakali Messenger via Sarenza 220 euro

 

Rebecca Minkoff mini mac greyRebecca Minkoff Mini Mac via Zalando 209.95 euro

Marc Jacobs mini stam anthracite

Marc Jacobs mini Stam bag via The Outnet 640 euro

Met een van deze grijze tassen ben je zeker geen grijze muis. En da’s ook wat waard! P.s ik had de titel ook 10 geile grijze tassen kunnen noemen maar dat ging me net wat te ver 😉

Vorige post Volgende post

Lees ook