Best Budget Buys, Tassen

Best Budget Buy: Karl Lagerfeld clutch

Karl Lagerfeld luxury is a discipline clutch

Hoe ouder je wordt, hoe sneller te tijd gaat. Het is cliché maar oh zo waar. Zo is het over anderhalve maand al kerst! Deze week verbaasde ik me over de hoeveelheid feestjurkjes die ik voorbij zag komen in een aantal webshops. Eigenlijk moet je dus NU al nadenken over je outfit voor de feestdagen. Zoek je nog een clutch? Deze van Karl Lagerfeld is een mooie en betaalbare optie.

Karl Lagerfeld luxury is a discipline clutch

Luxury is a discipline 

Dit kan Karl Lagerfeld himself zó hebben gezegd. Als hoofdontwerper van Chanel klust hij ook nog bij bij Fendi en bij zijn eigen jonge en hippe label. Druk mannetje die Karl! De tekst op deze minaudière, of clutch, is natuurlijk bedoeld als een grapje. Maar er zit zeker een kern van waarheid in. Lagerfeld beheerst het maken van luxe artikelen tot in de puntjes.

Deze clutch is gemaakt van perspex. Het is een soort plastic waar op dit moment erg veel mee gewerkt wordt. Denk maar aan de clutches van Edie Parker, maar ook Chanel of Givenchy en zelfs Zara hebben veel clutches van dit materiaal in de collectie zitten.

Karl Lagerfeld luxury is a discipline clutchDeze glitter clutch is een uitstekende optie voor de feestdagen en past bij iedere outfit. Draag ‘m in je hand of over je schouder met de afneembare schouderketting. De clutch is groot genoeg voor je telefoon, pinpas en lipgloss. Meer heb je niet nodig voor een kerstdiner of een knallend oud en nieuw.

Koop deze Karl Lagerfeld minaudière nu voor 150 euro via Karl.com of Fashionette. Liever de tassen in het echt zien? In Amsterdam zit een heuse  Karl Lagerfeld winkel.

Binnenkort nog veel meer tips voor de feestdagen!

Vorige post Volgende post

Lees ook