Schoenen

Cadeautip: Jimmy Choo made to order service

Jimmy Choo Made to order collection

Wat geef je een vrouw die alles al heeft? Simpel, iets dat níemand nog heeft. Customized, one of a kind monogrammed pumps of een clutch doen het altijd goed. Jimmy Choo biedt deze service online aan en het is de perfecte optie voor een mooi en uniek kerstcadeau. Je kan kiezen uit alle klassieke Jimmy Choo modellen en verschillende kleuren, leersoorten en hakhoogtes.

Jimmy Choo Made to order pumps Jimmy Choo Made to order tools Jimmy Choo Made to order personalised

Was de made to order service vroeger alleen weggelegd voor de rijken der aarde. Denk haute couture en dat is onbetaalbaar. Maar met de komst van het internet is het een stuk makkelijker én betaalbaarder geworden. Online maak je een digitaal ontwerp van jouw perfecte paar pumps en vervolgens gaat een ambachtsman in Italië aan de slag met jouw ontwerp.

Kies uit modellen zoals bijvoorbeeld de klassieke Romy, de Lance, Anouk of Lottie. Vervolgens kies je de hakhoogte, de leersoort en de kleur. En als kers op de taart kan je nog een monogram of datum toevoegen aan de zool. Zo worden je schoenen extra bijzonder.

Jimmy Choo Made to order shoe styles Jimmy Choo Made to order lottie sandalsJimmy Choo Made to order personalised
Jimmy Choo Made to order lottie clutchDetails in een clutch

Heb je liever een personalized Jimmy Choo clutch? Geen probleem. Ook hier kan je kiezen uit een aantal populaire Jimmy Choo modellen, leersoorten en kleuren. De persoonlijke touch zit aan de binnenkant.

De made to order service is perfect als je iets anders wilt dan anderen. Of als jouw ideale combinatie niet in de gewone collectie zit. Of als je een speciaal cadeau zoekt (of aan iemand een hint moet geven, mannen let op!). Het duurt wel bijna twee weken voordat je paar pumps of tas af is. En ben je net niet op tijd met bestellen voor kerst of weet je niet wat je moet bestellen? Dan heeft Jimmy Choo ook een giftcard voor deze service. Die wordt uiteraard in stijl verpakt.

Check de hele Jimmy Choo made to order service op JimmyChoo.com. De prijzen beginnen vanaf 575 euro voor een paar schoenen of vanaf 695 euro voor een clutch.

Vorige post Volgende post

Lees ook