Schoenen

Ellie Goulding voor Nike Air Max Flyknit sneakers

Ellie Goulding Nike Air Max Thea Flyknit

Met een paar Nikes aan je voeten sla je de plank nooit mis. Ze staan bijna bij iedere outfit dus het is het ideale schoeisel als je meteen de deur uit moet, op vakantie gaat of gewoon even geen zin hebt in ‘moeilijke’ schoenen. Nike heeft al een tijdje geen speciale samenwerking meer gedaan, maar Ellie Goulding is wel het gezicht van de nieuwe Nike Air Max Flyknit sneakers.

air-max-thea-flyknit-damesschoen-zwart-wit

De Nike Air Max Thea Flyknit damesschoen is een nieuwe versie van de iconische Air Max sneakers. Nu kennen we het vrouwelijk Thea model al langer en ook zagen we de laatste paar seizoenen ook de opkomst van de gebreide Flyknit sneakers. Het was dus een kwestie van tijd voordat de Air Max Thea sneakers ook in deze uitvoering te koop zou zijn.

Flyknit

Het bijzondere aan deze soort is de technologie. De schoen zit eigenlijk als een sok, maar toch biedt het genoeg steun en zijn ze volgens Nike net zo duurzaam. Ik vind het er vooral super cool uitzien 🙂 Van een afstandje lijken ze misschien een beetje op tweed van Chanel. Chanel heeft ook eigen sneakers met tweed, maar deze Nike variant is een stuk betaalbaarder.

air-max-thea-flyknit-damesschoen-rood-zwart air-max-thea-flyknit-damesschoen-glacier-blueNike Air Max Thea Flyknit rozeNike Air Max Thea Flyknit 140 euro

Shop de nieuwe Nike Air Max Thea Flyknit nu voor 140 euro via Nike.com.

Vorige post Volgende post

Lees ook