Schoenen, Shoe Sunday, Shoe vs Shoe

George J. Love vs Gucci sneakers

George J. Love vs Gucci sneakers

Gucci staat op dit moment met stip op nummer 1 als je kijkt naar waar anderen hun inspiratie vandaan halen. De stijl van Gucci is zo’n succes dat je de meest gewilde looks/items ook voor een paar euro’s minder kan vinden. Handig, omdat je niet weet of Gucci volgend jaar nog steeds zo populair is (denk het wel!). Het is overduidelijk waar George J. Love de inspiratie vandaan heeft gehaald voor deze zilveren sneakers.

Gucci sneakers embroiled gold sneakersGucci Ace sneakers 595 euro

Gucci is trendy en daar wil je misschien niet altijd veel geld in investeren. Wie weet is volgend seizoen weer iets totaal anders in. En witte sneakers zijn niet de meest praktische schoenen om schoon te houden. Redenen om deze Gucci Ace sneakers vooral níet te kopen. Maarrrr gelukkig zijn er alternatieven!

George J. Love is te koop bij Yoox. En als je de rest van hun collectie kijkt, zie je dat ze vooral erg goed zijn in het laten inspireren door de grote bekende designers. Maar wel voor een fractie van de prijs. Zo langs het geen ordinaire één op één kopie is, is het prima.

De overeenkomsten

Beide sneakers zijn uitgevoerd in metallic leer en hebben bloemenpatches op de zijkant. Lijkt me duidelijk toch?!

De verschillen

Natúúrlijk zijn de Gucci sneakers veel mooier afgewerkt. De patches zijn net wat mooier van detail en het leer is kwalitatief veel beter. Strak afgewerkt en met de hand gemaakt in Italië. Daar kunnen de sneakers van George J. Love niet tegenop.

George J. Love sneakers

George J. Love sneakers 78 euro

Het paar van George J. Love lijkt me een prima keuze als je op zoek bent naar sneakers die iets weg hebben van de Gucci Ace sneakers. Bovendien zijn ze erg schappelijk geprijsd. Houd je van the real deal of gaan de Ace sneakers écht niet uit je hoofd? Haast je dan naar Gucci!

De George J. Love sneakers shop je via Yoox voor 78 euro. De Gucci sneakers shop je voor 595 euro via Gucci.

Vorige post Volgende post

Lees ook