Schoenen, Shoe vs Shoe

Gucci vs Office sandalen

Gucci vs Office Millie sandals

High end vs high street. Bijna alles wat je bij de grote designers ziet, vind je ook voor minder bij grote ketens. Handig als je budget niet toereikend is. Of als je niet wil investeren in iets wat misschien volgend jaar ‘uit’ is. Gucci heeft dit seizoen een sandaal met dunne leren bandjes in een prachtige donkergroene kleur. Het Engelse Office heeft een eigen variant gemaakt in metallic goud. Ideale schoenen voor een feestje deze zomer!

Office Millie sandals metallicOffice Millie sandalen via Zalando 79,95 euro

De winkels van Office ken je misschien als je wel eens in Engeland bent geweest. Het is een keten met bijvoorbeeld in Londen een groot aantal winkels. Ze hebben een grote collectie betaalbare schoenen van hun eigen label. Nu kan je de schoenen van Office gewoon via Zalando of ASOS bestellen. Hoef je geen citytrip meer te boeken.

De Office Millie sandalen hebben net als de Gucci sandalen dunne leren bandjes aan de voorkant die samenkomen in een knoop. Je moet wel een geoefende hakkendraagster zijn want beide modellen hebben een dun enkelbandje en dus weinig steun.

Ik kan bijvoorbeeld echt niet op dit soort schoenen lopen. Ik heb ooit de Saint Laurent Tribute sandalen gepast en verzwikte bijna mijn enkel tijdens het passen…

Gucci leather knot sandals green Gucci leren sandalen via Gucci 650 euro

Deze groene Gucci sandalen zijn voor het Gucci van nu erg simpel. Geen chunky hakken, opzichtige patches, glitters of andere toeters en bellen. Alleen boterzacht groen leer en op de binnenzool een blauwe slang. Het is haast zonde dat je die niet meer ziet als je de schoenen aan hebt!

Shop de Office Millie sandalen voor 79,95 euro via Zalando. De Gucci sandalen shop je via Gucci voor 650 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook