Tassen

Hot or not? Moschino Super Mario tas

Moschino Super Moschino backpack

Moschino onder Jeremy Scott staat garant voor een over de top, in your face kleurrijke collectie. Als je dacht dat intussen alle nineties en zero’s figuren (denk Spongebob) de revue hebben gepasseerd, dan heb je het mis. Super Mario is de nieuwste inspiratiebron voor Scott. Moschino combineert net als de voorgaande seizoenen hun logo met het Nintendo figuur. Makkelijk scoren voor Moschino of slaat Scott de plank nu echt mis?

Waren de Moschino Barbie tassen nog schattig te noemen, deze rugzak vind ik meer iets voor je kleine neefje. Of probeert Moschino de nerd in ons aan te spreken? Hoe dan ook, ik vind dit soort tassen van Moschino wel een beetje geweest. Begrijp me niet verkeerd, de laatste show vond ik goed. Mits de referentie naar popcultuur maar niet zó letterlijk wordt gebruikt.Moschino Super Moschino backpackMoschino Super Moschino backpack

Tel daar ook nog eens bij op dat deze tassen niet eens van leer gemaakt zijn en deze tassen zijn voor mij duidelijk een NOT. Zeker met een prijskaartje van 670 euro. Daar kan je op dit moment in de final sale echt wel wat leukers van kopen. Ik ben benieuwd wat jij van deze tassen vindt! Laat het me weten in de comments.

Shop de Super Moschino rugzak nu voor 670 euro via Moschino.

Vorige post Volgende post

Lees ook