Look, Schoenen, Tassen

Look: Céline classic box en Christian Louboutin Simple pumps

look: Céline classic box python Christian Louboutin simple pumps suede

Een outfit of the day, dat is echt iets nieuws voor mij want ik ben geen typische fashion blogger. Het draait bij mijn outfits vooral om de accessoires. En in deze outfit zitten mijn lievelingskleuren: zwart en rood. Logisch dat ik mijn oude maar vertrouwde Christian Louboutin Simple pumps uit de kast heb getrokken (die zool <3) en daarbij droeg ik ook mijn favoriete Céline Classic box in python.

look: Céline classic box python Christian Louboutin simple pumps suedeCéline Classic Box en Christian Louboutin Simple pumps

Mijn outfits zijn meestal niet zo spannend. Veel zwart en soms een beetje grijs. Ik laat liever mijn tas of schoenen (en lipstick) het stralende middelpunt zijn. Dus dit is eigenlijk een hele a-typische outfit voor mij want ik draag nóóit een rode rok. Maar toch vind ik deze rok uit de herfstcollectie van H&M erg leuk.

Deze Céline tas is heel bijzonder voor mij. Ik kreeg deze een paar jaar terug voor mijn afstuderen van mijn ouders. Ik had de tas zien staan bij Shoebaloo in Amsterdam en ik was heel verliefd. Maar ik had nooit gedacht dat de tas echt van mij zou worden. Maar toen ik was afgestudeerd mocht ik iets uitzoeken en dat werd deze tas. Ik weet nog dat ik in de auto zat naar Amsterdam en heel bang was dat iemand anders ‘m had gekocht. Gelukkig niet!

look: Céline classic box python Christian Louboutin simple pumps suede look: Céline classic box python look: Christian Louboutin simple pumps suedeChristian Louboutin Simple pumps 85mm

De Christian Louboutin pumps zijn zo’n vijf jaar oud maar zien er nog steeds erg goed uit. Ik heb ooit eens tussen de stoeptegels vastgezeten maar daar zie je gelukkig niets meer van. En wie dacht dat de rode zool altijd rood zal blijven heeft het goed mis. Die slijt al na de eerste keer helemaal af!

Top Whistles, rokje H&M, zonnebril Prada, pumps Christian Louboutin, tas Céline, lipstick Chanel.

Vorige post Volgende post

Lees ook