Schoenen, Shoe Sunday, TBH Favorites

Mijn favoriete sneakers: Valentino Rockrunner sneakers

Valentino Rockrunner sneakers

Een van mijn eerste aankopen van 2015 waren deze Valentino Rockrunner sneakers. Ik zag ze tijdens een weekendje Brussel en ik MOEST ze hebben! Deze sneakers stonden al een hele tijd op mijn wishlist, maar ik kon de perfecte kleurencombinatie niet vinden. In Brussel hadden ze dit zwart met rood en poederroze paar. Exact mijn favo kleuren! Ik mocht van mezelf eigenlijk niets meer kopen in 2015, maar na de eerste drie dagen in januari had ik dat verbod al verbroken. Alsof ik dat echt vol zou kunnen houden, not! Ik ben echt blij dat ik ze heb gekocht, want deze sneakers zijn mijn favoriete paar van dit moment.

Valentino Rockrunner sneakersHier draag ik mijn favo sneakers en mijn favo Céline tas (Classic Box)

Het allerfijnste aan deze Valentino sneakers is wel dat ze zo ongelooflijk lekker lopen. Nu lopen sneakers in het algemeen een stuk beter dan een paar hakken of knellende laarzen, maar serieus je loopt op wolkjes! Daarnaast vind ik ze er geweldig uitzien, de combinatie van zwart kant met poederroze macramé (ja echt, kijk maar goed), suède en nog een klein stukje rood leer als opvallend detail. Ze passen perfect bij mijn all black garderobe.

Er staat nergens een groot Valentino logo, maar dat hoeft ook niet want de Rockstuds aan de achterkant herken ik uit duizenden. En een nadeel? Door het kant zijn ze nogal ‘luchtig’ en te koud voor de winter, maar perfect voor de zomer dus! Het zijn kwalitatief echt goede sneakers, veel beter dan bijvoorbeeld mijn Nikes. Dus ik ben inmiddels weer op zoek naar een tweede paar.

Valentino Rockrunner sneakers

Ik kocht deze Valentino sneakers bij Louis54 in Brussel, maar je kan ze ook gemakkelijk online bestellen via Valentino voor 490 euro. Bekijk je ze liever in het echt? Onder andere Shoebaloo, de Bijenkorf Amsterdam, Caesar Donna in Rotterdam, Finds in den Bosch en de Rode Loper in Den haag verkopen Valentino.

Vorige post Volgende post

Lees ook