Schoenen, Tassen

Nieuw: ARKET tassen en schoenen

ARKET tassen en schoenen

ARKET is een nieuw merk ‘van’ H&M. Net als COS, & Other Stories, Monki, Cheap Monday en Weekday. ARKET is een moderne markt (mARKET) met items voor mannen, vrouwen, kinderen en je huis. De missie van ARKET is om kwaliteit te democratiseren; om de beste kwaliteit voor iedereen bereikbaar te maken. De ARKET tassen en schoenen zijn inderdaad van duurzaam leer en nylon en veelal gemaakt in Europa.

 

ARKET Chelsea boots blackARKET Chelsea boots 175 euro

Als je aan H&M denkt, denk je automatisch aan fast fashion waarbij de kwaliteit eigenlijk niet zo belangrijk is. Als het maar leuk is voor één seizoen. Langer dan dat gaat het ook meestal niet mee. Niet heel duurzaam dus.

ARKET wil het anders doen. Ze gaan voor kwaliteit en laten ook veel in Europa maken. Slim, want veel mensen zijn bezig om duurzamer te shoppen. Zo probeer ik zelf altijd te kijken naar waar iets gemaakt is. Geen sweatshops voor mij. Ik kies liever voor items die dichtbij huis zijn gemaakt. Op de website van ARKET kan je ook filteren op land van productie. Handig als je bewuste keuzes maakt!

Het assortiment met schoenen en tassen bij ARKET is online nog beperkt. Maar ze zullen de komende tijd veel items toevoegen. Het valt mij op dat het hele basic en misschien saaie ontwerpen zijn. het is een mix van de accessoires die je ziet bij COS en & Other Stories, maar dan wat gewoner. Mooi, simpel en tijdlozer. De tassen zijn bijvoorbeeld gemaakt in Italië en de schoenen in Portugal.

ARKET crossbody greenCrossbody met flap 175 euroARKET crossbody reddish brownKleine crossbody 125 euroARKET nylon bucket bag greenBucket bag van nylon 79 euroARKET shopper leather reddish brownShopper in leer 250 euroARKET slingback mid heel black ARKET slingback mid heel greenSlingbacks 125 euro (Paul Andrew Rhea anyone?!)

Check ARKET.com voor alle tassen en schoenen. Je vindt ARKET ook in Londen, Stockholm, Kopenhagen en Brussel. Helaas zit er nog geen winkel in Nederland, maar dat duurt meestal niet zo lang.

Vorige post Volgende post

Lees ook