Schoenen, Shoe Sunday

Stuart Weitzman Nudist sandalen

Stuart Weitzman Nudist sandalsHet Amerikaanse merk Stuart Weitzman is goed bezig. Ze hebben een uitgebreide en goed betaalbare collectie waar ik heel enthousiast over ben. Het meest in het oog springende model? Dat zijn zonder twijfel de Nudist sandalen. Door het simpele design, twee dunne bandjes en een flinke hak, passen ze echt bij iedere outfit. Niet alleen zijn ze geliefd op de rode loper (check een willekeurige awardshow), maar ook onder een simpele jeans of andere outfit staan ze perfect. 

Stuart Weitzman Nudist sandalsDe Nudist sandalen in de kleuren van deze zomer 375 euro 

Stuart Weitzman maakt al meer dan 25 jaar schoenen. Dat resulteert in een collectie die zowel modern en volgende de laatste trends is, als in een tijdloze klassieke collectie. De Nudist sandalen passen daar goed bij. Weitzman omschrijft dit model zelfs als de it-schoenen van dit moment. Nu hebben ze inderdaad een momentje, maar écht it-schoenen bestaan volgens mij niet omdat er nog veel meer populaire modellen zijn op dit moment. Denk alleen maar aan de populaire witte Stan Smith sneakers.

Terug naar de Nudist sandals. De naam, zegt het al, je voeten zijn behoorlijk bloot én sexy in deze schoenen. De schoen is niets meer dan twee dunne bandjes met een flinke hak van 11.5 centimeter. Dat lijkt oncomfortabel, zeker omdat er geen plateau aan de voorkant zit en de enige steun van twee dunne bandjes komt. Maar het schijnt dat deze schoenen veel lekkerder lopen dan ze doen vermoeden! Ik kan het je niet vertellen, maar ik geloof het graag en probeer ze graag uit als ik de kans heb.

Stuart Weitzman Nudist sandalsRode loper waardige Nudist sandalen in zwart en goud 398 euro

Voor een paar pumps betaal je  tussen de 300 en 500 euro en voor een paar laarzen ben je gemiddeld rond de 700 euro kwijt. Het blijft veel geld, maar Weitzman is toch net wat goedkoper dan de echt luxe merken zoals Christian Louboutin en Manolo Blahnik. Stuart  Weitzman biedt je daarom een goed alternatief als je op zoek bent naar een paar luxe schoenen.

Deze Stuart Weitzman Nudist sandalen bestel je via de webshop of via Luisaviaroma. In Utrecht verkoopt Eleganza onder andere Stuart Weitzman.

[header via Instagram/StuartWeitzman]

Vorige post Volgende post

Lees ook