Schoenen, Shoe Sunday, TBH Favorites

TBH loves: Valentino Rockstud flats noir

TBH Valentino rockstud flats noir

De laatste tijd draag ik vooral sneakers, lekker comfortabel en ze staan overal bij. Maar mijn grote liefde zijn zwarte flatjes. Van Chanel tot Givenchy en van Zara tot Valentino. I love it! Een van mijn favoriete flatjes zijn deze Valentino Rockstud flats in all black. De Valentino Rockstud collectie is fierce en toch ladylike. Ik ben een grote fan.
TBH Valentino rockstud flats noir

Deze flatjes zijn de platte versie van de Rockstud pumps en hebben net al de rest van de Rockstud lijn stoere studs. Het eerste dat mij opviel toen ik deze schoenen kocht was hoe perfect ze afgewerkt zijn. Ik heb veel meer designerschoenen, maar elk detail was perfect. Geen lijmresten of scheve naden. Iets dat ik bij Jimmy Choo of Louboutin nog wel eens zie. Echt vakmanschap van Valentino. Maar daar is de prijs dan ook zeker naar. Met een prijs vanaf 500 euro zijn dit zeker geen goedkope schoenen.

Het draagcomfort is ook zeker in orde. Lakleer loopt altijd wat stugger dan gewoon leer en ik heb ze ook zeker een tijdje moeten inlopen. Ook vanwege de low cut. Het model is laag uitgesneden en dat zorgde in het begin voor een aantal blaren. Maar nu lopen ze prima, niet zo comfortabel als sommige andere flatjes, maar het kan er mee door. Het oog wil ook wat he ;).

TBH Valentino rockstud flats noir

Valentino Rockstud flats red noirValentino Rockstud flats vanaf 500 eur0

Op mijn wishlist staan zeker nog een aantal andere Rockstud items. Zo zou ik graag nog een paar Rockstud pumps willen en nóg wel een paar Rockrunner sneakers. Want die lopen in tegenstelling tot deze flatjes echt super comfortabel. En trouwens, de My Rockstud tas mag er ook zeker zijn. Kortom, de hele lijn van Valentino staat op mijn wishlist.

Ik kocht mijn Valentino flatjes bij de Bijenkorf in Rotterdam, maar er zijn gelukkig veel meer winkels die deze prachtige schoenen verkopen. Je bestelt ze bijvoorbeeld via Valentino.com, Shoebaloo, Luisaviaroma, Net-a-Porter en Mytheresa.

Vorige post Volgende post

Lees ook