Tassen, What's in your Bag

What’s in your bag: Laura’s Marc by Marc Jacobs Double Percy tas

Laura Marc by Marc Jacobs Doucle Percy

Achter elke tas schuilt wel een bijzonder of leuk verhaal. Want een tas kies je niet voor niets. Vandaag de Marc by Marc Jacobs Double Percy tas van Laura. Een vriendin met een kleine, maar hele fijne, collectie designertassen van Marc by Marc Jacobs. Ze kocht haar laatste tas tijdens een vakantie in Maleisië. Kijk je mee? 

Laura Marc by Marc Jacobs Doucle PercyLaura met haar MbMJ Double Percy tasLaura Marc by Marc Jacobs Doucle Percy

Waarom heb je voor deze tas gekozen?

Ik was al langer op zoek naar een kleine zwarte tas, maar toch was deze tas een mega impulsaankoop. Ik was deze zomer op vakantie in Maleisië en keek rond in de MbMJ winkel. Ik zag deze tas in het geel en bruin, niet echt mijn kleur, maar ik vroeg toch of ze toevallig nog de zwarte hadden. Ik had nooit gedacht dat ze de tas in het zwart op voorraad zouden hebben, maar dat hadden ze dus wel! Die moest ik toen dus hebben.

Het was een impulsaankoop maar ik heb er geen spijt van gehad. In Maleisië zijn de tassen misschien iets duurder, maar ik zocht al heel lang zo’n soort tas. En een vakantie maakt zo’n aankoop altijd bijzonder. Als ik deze tas zie, denk ik weer aan die vakantie. Mijn MbMJ pouch met konijn kocht ik trouwens ook op vakantie in Indonesië.

Omdat het een kleine tas is gebruik ik deze veel in het weekend. De tas heeft twee grote vakken met een rits en er past nog best veel in. Zoals mijn telefoon, sleutels, MbMJ pouch, lipsticks en zonnebril.

Laura Marc by Marc Jacobs Doucle Percy

Bedankt Laura voor deze What’s in your bag!

Ook op zoek naar zo’n handige tas? Deze Marc by Marc Jacobs Doucle Percy kost 250 euro en shop je via de Bijenkorf.

Vorige post Volgende post

Lees ook