Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Alexa Chung sneakers voor Marks&Spencer

Alexa Chung Collection sneakers

Het Britse stijlicoon, model en presentatrice Alexa Chung heeft een mini collectie gemaakt voor Marks & Spencer. Die collectie bestaat uit drie complete outfits waaronder deze witte sneakers. Alwéér witte sneakers hoor ik je denken. Ja, de hype is inderdaad nog steeds niet over. Maar deze hebben een leuk subtiel detail én zijn niet duur. Yes, die wil ik hebben!

Alexa Chung Collection sneakers Alexa Chung Collection sneakers

Alexa Chung is de muze van veel modemerken. Denk maar aan Mullbery (de Alexa tas) of haar samenwering met AG jeans. Met Marks & Spencer is zij de archieven ingedoken voor een kleine collectie. De collectie bevat naast kleding ook een paar Chelsea boots, sandalen en dus deze hippe witte sneakers.

Het speciale aan deze sneakers is de geperforeerde yes/no aan de zijkant. Een beetje zoals de populaire Adidas Stan Smith sneakers, maar dan met een grapje. Ze zijn gemaakt van 100% leer en met 69,95 nét ietsje goedkoper dan de ‘originele’ Adidas sneakers.

Wat vindt jij van deze schoenen? Is het een yes or no? Bij een yes: shop deze Alexa Chung Collection sneakers nu voor 69,95 via Marks & Spencer.

Vorige post Volgende post

Lees ook