Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Chloé Susanna ballerina’s

 

Chloe Susanna studded leather ballerinas pairDe uitverkoop is al weer enkele weken bezig en de meeste koopjes zijn wel weg. Als je nog niks hebt gescoord kan je je misschien beter focussen op de nieuwe collecties die vanaf nu langzaam in de winkels terecht komen. Ook als je niks nodig hebt is het inspirerend om alvast te kijken wat de mode voor komend seizoen gaat worden.  Het is nog lang geen herfst maar het kleurenpalet van dat seizoen spreekt mij persoonlijk meer aan dan die van de zomer. Ik ben gewoon geen type voor lichte zoete en vrolijke zomerkleuren. Geef mij maar donkere warme tinten. Deze stoere zwarte Chloé Susanna ballerina’s zijn nét binnen bij Mytheresa en hebben direct mijn wishlist gehaald.

Chloe Susanna studded leather ballerinas modelIk heb je al eerder verteld over de populaire Chloé Susanna boots. Ik vind ze al een tijdje leuk maar enkellaarsjes zijn niet echt aan mij besteed. Ik heb de schoenen al een paar keer bekeken en toen ook gewikt en gewogen of het nou echt iets voor mij is of niet. De knoop heb ik nooit doorgehakt. Zelfs met een fikse korting ben ik (nog) niet overstag gegaan. Toen ik vorige week de wekelijkse nieuwsbrief van Mytheresa (echt een fijne webshop overigens) zag ik ineens dat Chloé een ballerina variant heeft uitgebracht van hun Susanna boots. Zoals je weet ben ik een en al oor als het gaat om flatjes…

Chloe Susanna studded leather ballerinas side

De Susanna ballerina flats hebben dezelfde stoere look en feel als de boots. Ze zijn nog steeds bezaaid met studs in dat typische patroontje en zelfs het riempje is handig weggewerkt (of verwerkt?) aan de achterkant. Ze zijn een stuk minder ‘boho’ en een stuk vrouwelijker dan de enkellaarsjes. Deze flatjes zou ik zonder twijfel meteen aantrekken. Ze staan perfect onder een LBD maar ook onder een skinnyjeans staan ze super casual. Ze zijn anders dan de klassieke ballerina’s (zwart met strikje en alle variaties daar op) waar ik er al tientallen van heb. Het zou echt iets toevoegen aan mijn collectie. Hmm stiekem in gedachte heb ik er al meerdere outfits mee gemaakt. Add to cart dan maar?

Chloe Susanna studded suede ballerinas

Deze zwarte Chloé Susanna ballerina’s uit de herfstcollectie zijn ook verkrijgbaar in steenrood suède. Beide modellen vind je in de webshop van Mytheresa. Ze zijn 475 euro voor de zwarte variant en 450 euro voor het suède paar. Mocht je toch liever de enkellaarjes hebben, bij Mytheresa heeft ze nu in meerdere kleuren.

Vorige post Volgende post

Lees ook