Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Isabel Marant Holden sandalen

Isabel Marant Holden sandalsAaaaaand it’s summer! De temperaturen zijn de laatste dagen behoorlijk gestegen en dat betekent dat ik vooral zin heb in open schoenen. Er gaat niets boven het gevoel van het zonnetje op je blote voeten en de wind die door je sandalen waait. Heerlijk! Een nieuw seizoen betekent natúúrlijk ook nieuwe schoenen en deze Isabel Marant Holden sandalen zien er zo comfortabel uit, die moét ik hebben.

Isabel Marant Holden sandalsDe Birkenstocktrend is nog lang niet aan zijn einde. Zouden ze überhaupt ooit uit het modebeeld verdwijnen? Ik denk het niet. Ze blijven net zo lang hip totdat iederéén om is. Ook ik ben uiteindelijk overstag gegaan. Waar ik vroeger gruwelde van een paar Birkenstocks, zou ik nu dus best een comfortabel paar Birkenstockachtige sandalen willen hebben. Wel een mooi designer paar want de originele ‘Birks’ zoals ze ook wel liefkozend worden genoemd vind ik iets te gewoontjes.

Isabel Marant Holden sandals

Sandalen zijn niet mijn meest favoriete schoenen, de bandjes knellen vaak of je kleine teen zit in de verdrukking. Maar deze Isabel Marant Holden sandalen zien er super comfy uit. Het voetbed is van kurk met leer en de gekruiste band is van padded lamsleer. Zo zacht! Met deze sandalen heb je geen afknellende tenen of snijdende bandjes. Je loopt echt op wolkjes en dat lijkt me zalig met dit lekkere weer.

Deze Isabel Marant Holden sandalen kosten 290 euro bestel je online via een van mijn favo adresjes: Mytheresa (nu gratis verzending!), de Bijenkorf of Shoebaloo. Deze Isabel Marant sandalen zijn trouwens ook erg mooi. Poeh dat wordt nog moeilijk kiezen!

Vorige post Volgende post

Lees ook