Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: J.Crew Brooke pumps

J. Crew Brooke pumps pink blue

Mijn lievelingskleur is zwart. Altijd al geweest want zwart pas altijd en overal bij. Maar als ik eens wat meer kleur wil dragen, dan kies ik voor een gekleurde tas of schoenen. Bijvoorbeeld een rode tas, of een paar gekleurde schoenen. Ik draag het niet vaak, maar deze J.Crew Brooke schoenen zouden best mijn statement schoenen kunnen worden. Want stiekem houd ik ook wel erg van roze.

J. Crew Brooke pumps pink blue

J.Crew is een label uit New York en in Amerika erg bekend. Misschien ken je style director van J. Crew slash style icon Jenny Lyons wel. Het is een merk waar je terecht kunt voor mooie klassiekers maar ook voor meer uitgesproken stukken die je weer combineert met de klassiekers. Hier in Nederland vind je helaas geen J.Crew winkel.

Deze J.Crew Brooke pumps zijn typisch J.Crew vind ik. Het model is klassiek maar juist de kleurencombinatie is modern en uitgesproken. Want wie zou zeggen dat roze, blauw én een beetje geel mooi zou combineren? Ik niet, maar toch vind ik dit erg leuke en draagbare schoenen.

Ze zijn wel alleen geschikt voor de zomer, want regen/sneeuw gaan niet goed samen met satijnen schoenen.

J. Crew Brooke pumps pink blue

Shop de J.Crew Brooke pumps nu via Zalando voor 319,95 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook