Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Rochas leren shopper

Rochas leren shopper navy blue

Hoe vaak ik ook afgeleid word door andere mooi tassen, een handige en simpele shopper staat op dit moment op stip op nummer 1 op mijn wishlist. Het is nog best lastig om een modieuze en praktische shopper te vinden die aan al mijn eisen voldoet. Heb je even? De tas moet gemakkelijk over mijn schouder te dragen zijn, ruim genoeg voor een laptop en andere essentials, eventueel dienst kunnen doen als boodschappentas én de tas moet tegen een stootje kunnen. Had ik ook al verteld dat de tas ook niet te duur mag zijn? Je begrijpt dat veel tassen al gesneuveld tijdens het selectieproces. Deze blauwe shopper van Rochas die ik zojuist op Net-a-Porter heb gespot lijkt misschien de eindstreep te gaan halen. 

Rochas leren shopper navy blueJe ziet het steeds vaker dat vrouwen met twee of meerdere tassen slepen. In de trein zie ik dit verschijnsel regelmatig, vrouwen met een handtas én met een shopper vol papierwerk en wat al niet meer. Maar waarom zou je alles in slechts één loeizware tas stoppen? Dat is slecht voor je tas en natuurlijk voor je schouder. De laatste tijd draag ik bijna iedere dag mijn kleine maar fijne Céline Trio (review volgt). Mijn portemonnee, pennen, sleutels, agenda en andere kleine dingen passen daar prima in. Grote items zoals een paraplu, boeken, MacBook en een flesje water sjouw ik in een andere tas mee. Nu zijn die tassen meestal niet de mooiste. Dus tijd voor een nieuwe tas!

Rochas leren shopper navy blue detail

Rochas is een wat onbekender Frans modehuis opgericht in 1925 dat de laatste tijd eigenlijk een paar hele mooie simpele tassen maakt. Zo is deze shopper geheel gemaakt van stug leer, afgewerkt met een schattig geschulpt randje en een onopvallend gouden logo geheel volgens de laatste trend. It’s all in the details! Het leer heeft een shiny finish en is misschien daardoor wel iets krasgevoeliger dan leer met een nerf, maar het geeft wel een mooiere overall look. Als je een luxe shopper, of andere willekeurige designertas, koopt moet je hier nog steeds wel een beetje zuinig op zijn. Een dure tas is niet immuun voor slijtage en dat vergeten sommige mensen wel eens… In de tas zit ook nog een kleine pouch verstopt. Handig voor je iPad of voor je make-up.

Rochas leren shopper navy blue

Ik ben stiekem toch wel heel erg gecharmeerd van deze tas. Jij ook? Kijk dan snel op Net-a-Porter want naast deze blauwe shopper zijn er ook nog andere mooie kleuren verkrijgbaar. De tas is nu afgeprijsd van 885 voor 531 euro.

Vorige post Volgende post

Lees ook