Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Saint Laurent Mary Jane pumps

Saint Laurent Mary Jane pumps red pink glitterAfgelopen weekend, toen ik in Parijs was, kon ik het ook niet laten om even bij Saint Laurent te kijken. De weg die hoofdontwerper Hedi Slimane is ingeslagen spreekt me zeker aan omdat hij gebruikt veel zwart in zijn ontwerpen. De herfst/winter collectie van Saint Laurent heeft dit jaar een hoog sixties en seventies gehalte. Denk aan mini rokjes, a-lijn jurkjes en veel glitters en blokhakken. In Parijs zag ik waanzinnige glitter Mary Janes waar ik stiekem een beetje verliefd op ben. Die gaan op de wishlist!

Saint Laurent Mary Jane pumps silver glitter

Saint Laurent Mary Jane pumps gold silver glitter

Saint Laurent Mary Jane pumps goldToen ik jong was wilde ik heel graag schoenen met glitters, al mocht ik die nooit. Welk meisje van 6 wil dat nu niet? Zelfs nu ik 27 ben gaat mijn hart nog sneller kloppen van een paar glitter schoenen. Ik ben soms net een ekster die afgaat op alles wat glimt. Deze Saint Laurent Mary Jane pumps zijn ook verkrijgbaar in een ‘saai’ zwart. Deze zijn net iets geschikter voor het dagelijks leven dan de glitter of metallic varianten die hierboven staan. Maar voor wie toch een daily dose of glitter wilt hebben is er ook nog zwarte met een rode glitterhak, shiny!

Saint Laurent Mary Jane pumps all black 70mm

Saint Laurent Mary Jane pumps black redSaint Laurent zou Saint Laurent niet zijn als ze ook een rock chic variant zouden maken van deze Mary Jane pumps. De studded Mary Jane pumps gaan voor een stoere look waar de glitter varianten vooral voor een schattige meisjes uitstraling gaan. Deze Mary Jane pumps zijn niet al te hoog, zo’n 40 tot 70mm, wat deze schoenen in de mid-heel categorie laat vallen. En laten mid heel pumps nu heel erg in zijn. Erg fijn want op deze schoenen houd je het wel met gemak een hele dag uit. Dat lukt op hakken van 10cm of hoger echt niet.

Saint Laurent Mary Jane pumps black studs

Saint Laurent Mary Jane pumps all black buckleIk kan niet kiezen tussen al deze schoenen, jij wel? Deze Saint Laurent Mary Jane pumps zijn nu verkrijgbaar via de webshop van Saint Laurent. De prijzen beginnen bij 545 euro voor de simpele zwarte en lopen op tot 645 euro voor de glitter Mary Janes. P.S. bekijk ook zeker deze roze glitter ballerina’s op Net-a-Porter die ook wel heel erg mooi zijn.

Vorige post Volgende post

Lees ook