Schoenen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Uterqüe gouden loafers

uterque mock croc loafers gold

Deze  gouden Uterqüe loafers zijn perfect als je net als ik helemaal weg bent van de ‘nieuwe’ Gucci. Ze zijn net zo flashy als de gouden Gucci Princeton slippers waar Anna Nooshin zo’n fan van is. Maar deze zijn véél goedkoper. Daarom staan deze gouden Gucci-achtige loafers op mijn wishlist. 

uterque mock croc loafers gold

Deze loafers komen uit de nieuwe Uterqüe herfstcollectie. Een van de redenen waarom ik fan ben van het luxe en duurdere zusje van Zara is dat ze hele betaalbare schoenen en tassen maken. En de kwaliteit is ook nog eens prima. Ze kijken ook goed bij de grote designers. Zo zijn deze loafers zeker geïnspireerd op de klassieke Gucci loafers.

Een paar Gucci loafers staat hoog bovenaan mijn wishlist. Maar sinds mijn trip naar Parijs van vorige maand ben ik bang dat een paar echte Gucci loafers er niet in zit. Want ik ben blut haha! Had ik maar niet twee tassen moeten shoppen… Daarom zijn deze Uterqüe loafers een goed alternatief. Zelfde look, andere prijs!

Ze zijn gemaakt van goudkleurig leer en hebben – net als Gucci- een ‘horsebit’ detail op de neus. Het leer heeft ook een krokodillenprintje. Dat maakt deze loafers nog leuker vind ik.

uterque mock croc loafers gold

Ik snap dat gouden loafers erg flashy zijn, maar Uterqüe heeft gelukkig meerdere kleuren loafers in hun collectie nu. Zo ben ik ook weg van deze luipaard loafers.

Shop deze gouden loafers nu via Uterqüe.com voor 110 euro. Uterqüe zit helaas nog niet in Nederland, maar online kan je wel naar hartelust shoppen. Ze bezorgen voor maar 3.95!

Vorige post Volgende post

Lees ook