Tassen, Wishlist Wednesday

Wishlist Wednesday: Valextra Iside tas

Valextra Iside medium smokey blue

Logo’s zijn weer ontzettend hot. Maar logoloze tassen zijn er ook nog volop. En als je het mij vraagt, zijn die op de lange termijn een betere investering. Valextra kiest bewust voor simpele designs zonder logo. Laat de kwaliteit van de tas de luxe maar uitstralen. De Valextra Iside is een prachtige minimalistische tas die werkt bij een casual, zakelijke of feestelijke look.

Valextra Iside superbag dusty blue rustIside Superbag (smokey blue) 2650 euro

Het Italiaanse Valextra vindt net als de meeste luxe lederwarenmerken vakmanschap erg belangrijk. Valextra werd opgericht in 1937 in Milaan en in 2000 werd het merk weer nieuw leven ingeblazen. De tassen van Valextra zijn gemaakt van het beste leer en hebben de mooiste afwerking en uiteraard is alles met de hand gemaakt.

De Iside is een simpele minimalistische top handle tas. Geen franjes, wel strakke vormen. Middelpunt is de metalen rechthoekige sluiting afgewerkt in hetzelfde leer als de tas. Een tijdloze tas die zich echt kan meten met die andere tas met maar één handvat: de Hermès Kelly.

De tassen van Valextra kende ik wel, maar stonden niet echt op mijn radar. Totdat ik laatst een meisje zag met de Iside in smokey blue. En sindsdien moet ik vaak aan deze tas denken. Zou deze tas mij ook zo goed staan? Vast wel! Jammer genoeg is Valextra niet in Nederland te koop.

De Valextra Iside is te koop in vier maten: micro, mini, medium en large.

Valextra Iside bag micro royal blue Valextra Iside bag micro limeIside Micro 1650 euro
Valextra Iside bag mini blackIside Mini 1850 euroValextra Iside bag mini dedar blueIside Mini Dedar Mignon 2150 euroValextra Iside bag large red Valextra Iside bag large ochreIside Large 2550 euroValextra Iside crossbody terracotaIside crossbody 1380 euro

De Valextra Iside tas shop je via Valextra of Matches.

Vorige post Volgende post

Lees ook